Au câştigat după 171 de meciuri

Ultima actualizare:

    Tunstall Town
Tunstall Town

O poveste inspiraţională pentru „New Dinamo" şi Ionuţ Negoiţă la o zi după înfrângerea cu Viitorul Constanţa. Reconstrucţia, care e cuvântul de ordine în „Ştefan cel Mare", dă roade, dacă eşti perseverent! Tunstall Town, o formaţie care evoluează în ligile inferioare din Anglia, e exemplul cel mai bun.

În septembrie 2007, Tunstall Town a început o serie care a durat până în ianuarie 2013 şi care a propulsat clubul în atenţia lumii fotbalului: 143 de înfrângeri consecutive! Managerul George Day a povestit pentru BBC: „Ajunsesem o ruină, nu o echipă de fotbal. Într-un meci, am avut o linie de fund în care vârsta cumulată a jucătorilor a depăşit 300 de ani. Bineînţeles, am pierdut acel joc cu 19-0. Până în sezonul trecut, eram, practic, o echipă de veterani. Mereu, la finalul campionatului, golaverajul nostru era undeva între -170 şi -200".

Puşi în faţa acestei situaţii jenante, cei de la Tunstall Town au pornit, la fel ca Dinamo, reconstrucţia. Rezultatul?În ianuarie 2013: 1-1 cu Whittington. A fost scorul care a oprit o serie de 143 de înfrângeri consecutive! A fost nevoie de încă un an de muncă, pentru ca cei de la Tunstall Town să primească, în final, confirmarea că eforturile lor n-au fost în zadar. Sâmbătă, ei au învins Betley Reserves cu 3-2 pentru a pune capăt unei serii de 171 de meciuri fără victorie!

„După meci, eram în extaz. Am fost răsplătiţi pentru munca noastră. Ştiam că va veni şi victoria, mai ales că, de multe ori, am pierdut greu, la un gol diferenţă. Acum însă, totul începe să se lege", a concluzionat managerul celor de la Tunstall Town.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro