«Mi-a stat puţin inima»

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi face  istorie în Liga Europa  alături de bulgarii  de la Ludogoreţ (foto: Mediafax)
Cosmin Moţi face istorie în Liga Europa alături de bulgarii de la Ludogoreţ (foto: Mediafax)

„Dubla" dintre Ludogoreţ şi Lazio a fost spectaculoasă. După 1-0 în tur pentru bulgari, joi seara italienii au condus cu 2-0, în mai puţin de o oră de joc, şi trupa din Razgrad avea şansele năruite. Însă, s-a încheiat 3-3 (scor general 4-3), golul egalizator al vecinilor de la Sud venind pe final după o fază iniţată de Moţi.

"A fost un meci frumos pentru suporteri, dar pentru noi, în teren, foarte greu. La 2-0 în favoarea lor, am început să jucăm mult mai bine şi am scăpat de presiune mai ales toată lumea se aştepta să ne calificăm după succesul avut în tur. La început presiunea şi emoţiile şi-au spus cuvântul, mi-a stat puţin inima", ne-a explicat fundaşul.

Juninho Quixada este cel care în minutul 88 a marcat şi a declanşat fiesta bulgarilor, iar românul a fost omul care a lansat atacul câştigător: "Erau ultimele minute şi mingea trebuia dusă în faţă cât mai repede. Mă bucur că ne-am calificat şi e mai puţin important cine a dat pasele sau marcatorii. Acum urmează Valencia, cu siguranţă o forţă a fotbalului actual, dar avem şanse şi sper să trecem cu bine".

Moţi nu a apucat însă să-l consoleze pe fostul său coleg din apărarea lui Dinamo, Ştefan Radu, cel care acum i-a fost adversar. „N-am vorbit cu el. După meci, în vestiar, noi ne bucuram, ei erau trişti...Nici acum n-am discutat, după-amiază (n.r. - ieri) abia am ajuns acasă de la Sofia şi am plecat la antrenament", a mai spus apărătorul român. Chiar dacă va fi în cantonament azi când e derby de România, fiindcă mâine are meci în campionat cu Pirin Gotse Delchev, el speră să urmărească partida din Ghencea: „Dacă nu-i văd la televizor, măcar pe internet să-i urmăresc. Oricum, îi ţin pumnii lui Dinamo".

Lucescu, eliminat din competiţie

Şahtior Doneţk, echipa pregătită de Mircea Lucescu, nu a trecut de 16-imile Ligii Europa, fiind învinsă de Viktoria Plzen (2-1 şi 1-1, în tur). Tehnicianul român a recunoscut supremaţia adversarilor, dar e convins că formaţia sa a fost privată de un penalty ce putea schimba soarta calificării.

"Poate am venit prea relaxaţi, pentru că ne-am creat uşor şanse şi am crezut în orice moment că putem marca. La 0-0 cred că arbitrul putea da un penalty la un henţ. Sunt la Şahtior de zece ani şi am primit doar două penalty-uri în Europa", a explicat "Il Luce".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net