EXCLUSIV «O perioadă nu am voie să calc»

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu (Foto:whosay.com)
Cristi Chivu (Foto:whosay.com)

Veşti bune din SUA, de la Miami, acolo unde Cristi Chivu se află pe drumul cel bun pentru recuperarea după intervenţia chirurgicală.

Operat în urmă cu două săptămâni la piciorul drept, la o clinică privată din Coral Gables (SUA), Chivu este pe drumul cel bun. Recuperarea decurge conform planului, iar medicii sunt foarte mulţumiţi de cum reacţionează organismul fostului căpitan al naţionalei la grefa făcută în premieră mondială. „Firele au fost scoase, acum am o nouă «cizmă»", a scris Cristi Chivu pe un site de socializare.

Contactat de Click!, fotbalistul român s-a declarat fericit că totul decurge conform planului. „Operaţia e o premieră mondială, deocamdată e bine", a spus Chivu, după care a detaliat: „Sunt imobilizat, nu am voie să calc o perioadă", a mai explicat cel care e legitimat încă la Inter Milano.

Aflat în SUA alături de familie, Chivu va mai rămâne în Miami o perioadă, după care va face recuperarea în România, urmând să se ducă în control o dată la trei luni. Aşa cum Click! v-a informat la vremea respectivă, Chivu nu a făcut operaţia pentru a reveni pe terenul de fotbal, ci pentru a putea merge din nou normal.

„Cristi nu mai poate să calce. Are dureri îngrozitoare deşi ia calmante. În acest moment nu se pune problema revenirii lui pe teren. Singura preocupare a medicilor şi grijă a lui Cristi este să poată călca pe piciorul drept şi să poată merge ca un om normal. Nu este vina nimănui că s-a ajuns în această situaţie. Uzura şi-a spus cuvântul, problemele de vascularizare în zona respectivă, oepraţiile de până acum...", a povestit pentru Click! o sursă din apropierea jucătorului.

Operaţia la care a fost supus fostul căpitan al echipei naţionale s-a efectuat în premieră mondială. „Intervenţia chirurgicală nu s-a mai făcut până acum decât pe cadavre. Cazul lui Cristi este unic, iar medicii care s-au ocupat de situaţia lui au făcut luni de cercetări pentru a dezvolta un procedeu prin care să se poate reface ligamentele care practic nu mai există. El nu mai are ţesut şi articulaţiile se dau peste cap", au povestit, pentru Click!, surse din apropierea jucătorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net