Palic face de două luni tuşa, dar vine la Dinamo


    Palic, în tricoul lui DinamoFoto: Sportpictures.eu
Palic, în tricoul lui DinamoFoto: Sportpictures.eu

Mijlocaşul a fost chiar căpitan al roş-albilor, acum s-a despărţit de Mouscron şi revine la „câini”,însă din septembrie nu a mai bifat niciun meci oficial, fiind şi accidentat.

Antun Palic a evoluat în „Ştefan cel Mare” din vara lui 2015 până în cea a acestui an, după care s-a transferat în Belgia. Sub comanda lui Rednic, la Mouscron, nu a bifat decât patru meciuri şi nici atunci toate minutele, iar din noiembrie a avut probleme medicale.

Palic a fost apreciat la Dinamo, inclusiv de către galerie, iar prestaţia sa i-a adus baderola de căpitan. În august nu a mai vrut să-şi prelungească înţelegerea şi s-a dus după antrenorul său preferat Mircea Rednic la Mouscron. Aici, a îmbrăcat tricoul echipei în trei partide, doar 86 de minute în total, şi a avut un joc în Cupă, ca titular. Totul s-a întâmplat în septembrie, iar de atunci nu a mai activat în niciun meci oficial. A cerut conducerii să fie lăsat să plece, părţile s-au despărţit de comun acord, şi el a anunţat că intenţionează să revină în Liga I. Au existat discuţii cu mai multe cluburi, dar Dinamo e favorită. Deşi financiar nu sunt probleme, roş-albii vor să ştie exact şi starea sa medicală, mai ales că şi cei de la Mouscron nu au oferit detalii în privinţa afecţiunii suferite în noiembrie, la un antrenament. Până când situaţia se va clarifica, Palic e acasă în Croaţia, acolo unde petrece Sărbătorile de Iarnă alături de soţie şi copil.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg