Pancu e în lotul pentru meciul cu Ceahlăul!


    Daniel Pancu  este unul dintre  cei mai buni  jucători de la Rapid
Daniel Pancu este unul dintre cei mai buni jucători de la Rapid

Atacantul echipei Rapid Daniel Pancu este refăcut după accidentarea suferită în 3 martie şi a fost reţinut de antrenorul Răzvan Lucescu în lot pentru meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene.

"Daniel Pancu e refăcut după accidentarea la genunchi şi este în lot pentru meciul cu Ceahlăul. Nu e exclus să înceapă patida ca titular", precizează sursa citată.

În vârstă de 34 de ani, Daniel Pancu a suferit la 3 martie, o entorsă la genunchiul drept în partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. Deşi iniţial se estimase că va fi nevoie de o perioadă de refacere de cel puţin o lună şi jumătate, jucătorul rapidist este apt de joc la mai puţin de trei săptămâni de la accidentare ca urmare a tratamentului efectuat la medicul Marijana Kovacevici din Serbia.

Formaţia Rapid întâlneşte, joi, de la ora 19.00, pe propriul teren, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg