Party înainte de operaţie

simeon stalpnicul png

La party-ul de la re┼čedin┼úa lui Abidal a participat ┼či v─ârul s─âu, Gerard, cel care ├«i va dona o por┼úiune de ficat.

Duminic─â a fost o zi memorabil─â pentru juc─âtorii Barcelonei, care au petrecut Pa┼čtele catolic ├«n familie. Catalanii au ales s─â fie ├«mpreun─â pentru a-i da curaj coechipierului Eric Abidal, francezul urm├ónd s─â treac─â ast─âzi prin cel mai dificil moment din via┼úa sa, un transplant de ficat, la un an dup─â ce i-a fost extirpat─â o tumor─â.

Abidal ┼či v─ârul s─âu, Gerard

simeon stalpnicul png

Pique e aruncat în apă

simeon stalpnicul png

Abidal ┼či Pique se b─âl─âcesc ├«n piscin─â

simeon stalpnicul png

Petrecerea a avut loc chiar acas─â la Abidal, pozele dezv─âluite pe Twitter de portarul de rezerv─â Pinto ar─ât├ónd ┼či felul ├«n care s-au distrat juc─âtorii Barcei. Astfel, dup─â ce au luat pr├ónzul pe teras─â, ├«ntr-o atmosfer─â relaxat─â, Gerard Pique a fost aruncat ├«mbr─âcat de colegi ├«n piscin─â, unde s-a b─âl─âcit minute bune chiar ├«n compania gazdei Abidal.

├Änt├ólnirea s-a ├«ncheiat ├«n ton festiv, cu un tort special primit de francez, pe care era scris un mesaj de ├«ncurajare ├«n vederea complicatei opera┼úii de ast─âzi. Printre oaspe┼úii lui Abidal s-a num─ârat ┼či v─ârul s─âu Gerard, cel care a acceptat s─â-i doneze fotbalistului o por┼úiune din ficat.

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg
marian iancu jpeg
mircea rednic dinamo jpeg