Pentru câți bani a acceptat Toni Petrea să-i fie ”secund” lui Gigi Becali la FCSB

Ultima actualizare:

    Toni PetreaFOTO: Sportpictures.eu
Toni PetreaFOTO: Sportpictures.eu

FCSB are de ieri un nou antrenor. De fapt este o revenire, Toni Petrea, tehnicianul din sezonul trecut, fiind instalat în locul lui Edi Iordănescu, schimbat pentru că nu vroia să asculte de Gigi Becali. Patronul i-a promis lui Petrea că nu-i va mai face schimbări înainte de pauză.

Pentru a-l convinge pe Petrea să-i fie din nou ”secund”, patronul-antrenor Gigi Becali i-a dublat acestuia salariul și i-a făcut o promisiune rară: nu i-ar mai face schimbări înainte de pauză, să râdă toată țara de el. Teoretic, tehnicianul va putea chiar să demonstreze ce poate ”câteva meciuri”, în care omul de afaceri doar va observa. ”Era nehotărât și i-au zis: <<uite, salariul tău, aveai 5.000 de euro şi acum vei avea zece. El mi-a spus: <<Nu mai vreau şi n-am să mai fac niciodată nicio schimbare înainte de pauză>>. Şi i-am spus: <<Niciodată în viaţa ta nu vei mai face!>>”, a declarat Becali, conform news.ro. Patronul a mai spus că îi va da libertate de decizie noului antrenor, dar doar pentru câteva meciuri. ”Câteva meciuri, da. Cum am şi acordat, 11 meciuri (n.r. - lui Edward Iordănescu)", a mai spus Becali.

Omul de afaceri a recunoscut că Petrea a fost doar o variantă de rezervă, pentru că primul avut în vedere a fost actualul antrenor al formației Gaz Metan Mediaș, Ilie Poenaru. ”Au fost trei pe listă. A mai fost şi Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă într-un sezon şi a mai fost un antrenor, căruia nu-i mai dau numele, că după aia vehiculaţi. Am zis cine răspunde primul. Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns şi a răspuns primul Petrea. I-am spus că pâna la ora cutare nu mai contactez pe nimeni”, a mai spus Gigi Becali, care a râs când a auzit că s-a spus că jucătorii au plâns după despărțirea de Iordănescu: ”Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Când am vorbit eu cu jucătorii, râdeau. Nu râdeau de cineva. Am fost şi eu după aia şi am dat cu mopul pe acolo ca să strâng lacrimile de pe jos. Erau băltoci de lacrimi”, a încheiat Gigi Becali, bucuros că poate să se joace din nou cu ”jucăria” lui favorită, FCSB.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net