Pentru Răduţ, Gina lasă Bucureştiul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lucrurile-i merg de minune lui Mihai Răduţ, atât pe plan profesional, cât şi personal. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani şi-a regăsit pofta de joc la Panduri iar acasă are persoana potrivită care-l aşteaptă după fiecare meci: apetisanta Gina Pistol. Cei doi vor petrece şi mai mult timp la Târgu Jiu, după ce Pandurii şi Steaua s-au înţeles pentru cedarea definitivă a mijlocaşului la gruparea olteană.

Norii negrii au dispărut din viaţa lui Mihai Răduţ. Internaţionalul român, care nu a prea jucat în ultimele luni petrecute la Steaua, are din nou poftă de fotbal şi o demonstrează la Pandurii, sub comanda lui Petre Grigoraş.

Mijlocaşul a marcat deja de trei ori în cinci meciuri şi a devenit om de bază în echipă. Răduţ nu are de ce să se plângă nici pe plan sentimental, fostul stelist fiind unul dintre cei mai invidiaţi bărbaţi din România, datorită relaţiei pe care o are de câteva luni cu Gina Pistol.

Fostul iepuraş Playboy nu ratează nici un meci al iubitului ei şi spune că n-o deranjează să facă naveta Bucureşti - Târgu-Jiu pentru a-l susţine din tribună pe Mihai.

Gina îl aşteaptă pe Mihai după fiecare meci al echipei sale

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Din iarnă, Gina va lăsa Bucureştiul şi va petrece mai mult timp în Oltenia, pentru că Răduţ va fi cumpărat definitiv de Pandurii, Steaua şi gruparea gorjeană înţelegându-se în acest sens.

"Cred că îi port noroc. Acum dacă Doamne fereşte, se va întâmpla să fie şi meciuri la care să facă egal, în cel mai rău caz, să sperăm că nu veţi da vina pe mine. Eu sper să-i port noroc mereu. Mă bucur foarte mult că Mihai a ales să vină aici la Târgu Jiu pentru că iată că aici are şansa să joace", a mărturisit recent blondina. Chiar dacă susţine că nu se pricepe la fotbal, Gina a reuşit să strângă informaţii despre echipa la care joacă prietenul ei: "Am mai discutat aşa cu oameni care se pricep la fotbal şi toţi au spus că Pandurii practică un fotbal foarte frumos. Mă bucur de evoluţia echipei Pandurii şi a lui Mihai şi sper să o ţină tot aşa tot campionatul".

Mihai îşi arată după fiecare reuşită dragostea pentru Gina, căreia îi dedică toate golurile, iar fata nu rămâne niciodată datoare şi-l răsplăteşte pe fotbalist într-un mod inedit. "Îi fac gogoşi când joacă bine", a dezvăluit ea.

Fosta prietenă s-a lansat în modă

Mihai a fost combinat aproape trei ani cu Cristina Săvulescu, poreclită "Angelina Jolie de România", atât datorită aspectului fizic, cât şi a pasiunii pentru tatuaje şi a mesajelor acestora.

După despărţirea de Răduţ, Cristina s-a axat mai mult pe latura profesională: şi-a deschis o casă de modă şi chiar a lansat în primăvară prima ei colecţie, "P.S. I love this dress".

A fost văzută prin cluburuile de fiţe din Capitală în compania mai multor bărbaţi, printre care şi fiul selecţionerului Victor Piţurcă, Alex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net