Petrescu a dat foc Ligii 1. Va sta în tribună cu FCSB

Ultima actualizare:

    Tehnicianul a lăsat-o pe CFR Cluj pentru o aventură în Asia din care nu va rămâne decât cu ceva bani. Fotbalistic, mutarea pare catastrofalăFoto Click!
Tehnicianul a lăsat-o pe CFR Cluj pentru o aventură în Asia din care nu va rămâne decât cu ceva bani. Fotbalistic, mutarea pare catastrofalăFoto Click!

Toată lumea se aștepta la meciuri încinse în lupta pentru titlu, dar poate puțin mai spre final, când totul se joacă pe muchie de cuțit. Goana după bani le-a luat însă tuturor mințile și de la prima partidă din play-off s-au scos pistoalele.

CFR avea, așa cum au anticipat chiar gazdele, un meci infernal cu CSMS Iași, ultima echipă de la masa bogaților. Moldovenii n-au arătat ca o echipă în foame, fără bani de chiftele, așa cum au încercat să pozeze înainte de meci, și i-au făcut zile fripte liderului. Cristea a anulat în minutul 84, din penalty, golul lui Țucudean și lucrurile mergeau spre o mare supriză. Omrani a adus însă cele trei puncte în minutul al treilea de prelungiri și s-a terminat până la urmă cu bine pentru CFR. Meciul acesta, pentru că la următorul va fi haos. Dan Petrescu s-a comportat ca un om cu rabie și a fost trimis în tribună de arbitrul Iulian Călin, fapt care îl suspendă din nou pentru meciul cu FCSB, așa cum s-a întâmplat și la turul din sezonul regular. “Bursucul” și ai lui spun că s-a făcut intenționat pentru că centralul e piteștean și bun prieten cu Nicolae Dică, antrenorul rivalei la titlu, iar roș-albaștrii au ieșit cu atacuri la persoană, cerând suspendarea drastică a lui Petrescu pentru că i-a înjurat de morți pe arbitrii. "Am fost făcuţi pilaf, pilaf la noi acasă. Am avut două penalty-uri cât casa, al lor e discutabil. Bine că am bătut, că altfel era viciere de rezultat. Până acum nu mă temeam de arbitraje, însă de acum mă tem. Dacă acasă a fost aşa, mă gândesc ce va fi în deplasare”, a declarat Petrescu la finalul meciului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net