Pițurcă a fost la un pas să antreneze pe Dinamo

Ultima actualizare:

    Victor PițurcăFOTO: Sportpictures.eu
Victor PițurcăFOTO: Sportpictures.eu

Zvonurile de anul trecut care spuneau că Dinamo ar putea fi antrenată de fostul selecționer Victor Pițurcă aveau o doză de adevăr. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dat toate detaliile.

Toate discuțiile ar fi avut loc în toamnă, în momentul în care Viorel Cataramă, pe atunci candidat la peședinție, a dezvăluit că e interesat de acțiunile pe care patronul ”câinilor”, Ionuț Negoiță, ar fi vrut să le vândă. Dacă acest lucru ar fi devenit retalitate, alături de omul de afaceri ar fi revenit la Dinamo Cristi Borcea, Gigi Nețoiu, Nicolae Badea sau Dumitru Dragomir. Iar antrenor ar fi fost pus… Pițurcă. ”Se strânseseră vreo nouă tovarăși cu posibilități. Gândisem departe, că îl punem pe Pițurcă antrenor. Cu noi ar fi venit… cu mine, cu Nețoiu, Borcea, Badea, Cataramă. Așa am discutat, am fost foarte aproape să ne băgăm banii și să-l punem pe Pițurcă antrenor. Ei voiau ca eu să fiu președinte, dar am refuzat”, a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

Și Piți recunoscuse acum câteva zile că a existat această posibilitate. ”A fost vorba la un moment dat, chiar eu am complotat cu ei. Cu Cristi Borcea, cu Gigi Neţoiu ... Am vrut să facem un grup de cel puţin 10 oameni, să faci un buget în jur de 20 de milioane de euro. Când? Acum câteva luni, înainte de a pleca la Craiova. Eu, ca să-i încurajez, ziceam că vin şi eu, dar după ce am plecat la Craiova mă făceau trădător. Nu era uşor să se întâmple, dar au fost discuţii. Cristi, el trebuie să fie iniţiatorul, el şi cu Badea, că dacă nu sunt ei e mai greu să se întâmple, să se facă la Dinamo ceva”, a povestit Piţurcă pentru Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net