Porţile li s-au închis de tot!

Ultima actualizare:

Pedeapsa este una exemplară şi pare totuşi prea dură, cel puţin în comparaţie cu alte incidente din trecut. Spre exemplu, la cazul "Bricheta" din 2008, când arbitrul a fost lovit în cap, iar meciul chiar s-a întrerupt şi decis la masa verde, Rapid a primit doar două etape cu porţile închise şi 55.000 de lei amendă. De asemenea, Petrolul Ploieşti, pentru un caz mult mai grav, în care un suporter a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz, a primit tot şase etape de suspendare, reduse apoi la doar patru. În ceea ce priveşte amenzile în bani, Rapid a acumulat 130.000 de lei, 60.000 de la Jandarmerie şi 70.000 de lei de la Comisii, adică aproape tot ce s-a încasat din bilete la acest joc.

Altfel, cinci jucători ai Rapidului au mers ieri în audienţă la Mircea Sandu, chiar în momentul când la Casa Fotbalului avea loc Comitetul Executiv al FRF. Ştefan Grigorie, Nicolae Grigore, Peterson Pecanha, Octavian Abrudan şi Wallace Silva s-au plâns pentru restanţele financiare. "Naşul" le-a recomandat să intre totuşi pe teren la meciul cu Viitorul şi a spus că el nu-i poate susţine decât moral în această insolvenţă pe care n-o înţelege nimeni. Rapidiştii vor lua o decizie azi, dar Viitorul - Rapid e aşteptat să se joace conform programării.

Alte pedepse după Rapid – Steaua, 1-1

Marian Rada, Sandu Tăbârcă, Florica Drăghici, Romeo Popescu, Roger Popovici, Gheorghe Păun, Dumitru Iordan, Marian Ionică și Cornel Mateiaș (toţi Rapid) -  amendă de 360 lei fiecare.Laurenţiu Reghecampf, Radu Paligora, Iulian Mircea, Eugen Nae, Cristinel Ţermure, Thomas Neubert, Costică Moroiu şi Dumitru Neaga (toţi Steaua) - amendă de 360 lei fiecare.Dănuţ Perjă (team manager Rapid) - suspendare pentru o lună şi o amendă de 720 lei.Anton Petrea (antrenor secund Steaua) - suspendare un joc şi o amendă de 360 lei.Marius Ianuli (team manager Steaua) – amendă de 720 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net