Presa din Turcia ne ia la mişto: «Burakula!»

Ultima actualizare:

Astfel, ziarul Fotomac a făcut un joc de cuvinte între Burak Yilmaz, autorul primului gol, şi Dracula: "Burakula! În ţara lui Dracula, ne-am jucat ultima şansă. Burak a marcat superb dintre doi români şi România a fost învinsă. Acum sîntem în cărţi. Aşteptaţi-ne în Brazilia, venim".

În schimb, cei de la Milliyet a notat: "Victorie istorică la Bucureşti! Am cîştigat pentru prima oară în ultimii 3 ani de două ori consecutiv în preliminariile pentru Euro sau Mondial. Ultima oară a fost în 2010, cînd am învins Kazakhstan şi Belgia".

„Naţionala lui Terim face paşi mari şi siguri către un miracol. Mergem să batem Estonia şi apoi Olanda acasă. Portocalele vor bate Ungaria sigur, planul nostru va merge exact aşa cum ne imaginam, fără obstacole prea mari. Ultimul meci, cel cu Olanda, de acasă, va fi ziua marelui sacrificiu, când vom tăia portocalele. Punctele românilor sunt sigure. Mai au de jucat cu Estonia şi Andorra, sigur iau şase puncte, în caz de egalitate, se ia golaverajul. Acum suntem în faţa românilor, dar lucrurile se pot schimba în Andorra", a notat Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro