Primul arbitru din România dat în judecată pentru prestaţia sa. Vezi ce a făcut centralul Balaci la Oţelul - Iaşi, scor 0-0!

Ultima actualizare:

    Aceasta este una dintre fazele la care Marian Balaci a închis ochii, deşi se observă faultul clar al jucătoului ieşeanFoto Click!
Aceasta este una dintre fazele la care Marian Balaci a închis ochii, deşi se observă faultul clar al jucătoului ieşeanFoto Click!

Clubul Oţelul Galaţi îl va acţiona în judecată pe arbitrul Balaci, acuzat că a viciat rezultatul partidei Oţelul-CSMS Iaşi!

Partida de la Galaţi, una decisivă pentru salvarea de la retrogradare, disputată între două adversare directe, s-a încheiat nedecis. Moldovenii spun însă că centralul Marian Balaci i-a dezavantajat clar în cel puţin trei rânduri şi că i-a protejat pe ieşeni pe tot parcursul celor 90 de minute. "Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Ceea ce se întâmplă acum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem pe alţii, de afară, pentru că unii din România iau bani de degeaba. Comisiile care ne judecă sunt cel puţin părtinitoare, din punctul meu de vedere. În tur ne-au pus pe butuci cu cartonaşele roşii, iar acum, jucătorul nostru, Altama primeşte 6 etape suspendare pentru un fault din imprudenţă, iar Acsinte, de la Botoşani, la care se vede intenţia de fault încasează doar 2 etape.", spune Vlad Răpişcă, administratorul special al gălăţenilor.

Gălăţenii se iau şi de Vasaras: "Cum să vadă greşelile din România dacă stă la Salonic?!"

Acesta vorbeşte şi despre conducerea CCA, care din punctul său de vedere nu ia deciziile cele mai corecte şi stă prea departe de fenomen. "Într-o societate normală, dacă nu performezi, şeful te dă afară! E o mişcare logică şi normală. Dar, Vassaras nu are cum să dea afară arbitri, dacă domnia sa stă liniştit prin Salonic. Într-adevăr, grecii sunt în criză, au venit comuniştii şi poate nu funcţionează faxul. Este o ruşine ceea ce se întâmplă cu arbitrajul în Romania. Este o problemă acută apărută datorită nepotismului şi nonvalorii. Unii dintre cei puşi să evalueze arbitrii în momentul de faţă este clar că nu se pricep. Sunt curios ce a scris observatorul în foaie şi cât va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte?! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalty la Tudorie. Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că suntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile când este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii”, a spus Răpişcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net