Primul pas spre retagerea lui Gigi Becali? ”Nu vreau să îmi risc banii”

FCSB a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, iar patronul Gigi Becali a recunoscut după remiză (0-0) că partida a fost o adevărată revelație. Și-a dat seama că nu trebuie să mai bage bani în fotbal, pentru că nu are șanse în Europa.

Gigi Becali (FOTO: Sportpictures)
Gigi Becali (FOTO: Sportpictures)

După cum a declarat la Pro X, omul de afaceri nu va mai investi bani în echipă, pentru că aceasta va trebui să se autofinanţeze. ”După ce am văzut aseară, am avut un sentiment pe care nu l-am mai trăit niciodată. Dacă nu pot să fac faţă în cupele europene mă las de fotbal. Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Cum să dai banii tăi la nişte jucători care bagă mingea în poartă? Şi pentru că nu sunt cretin, faptul că ne-a dominat Sepsi, înseamnă că în cupele europene nu pot să fac faţă şi nu pot să fac bani. Nu mă las de fotbal, dar va fi o altfel de strategie. Eu bani nu mai risc deloc”, a declarat Gigi Becali după meciul care a dus pe FCSB la 10 puncte în spatele liderului, CFR Cluj.

El va începe economiile chiar din această iarnă. Primul pas: despărțirea de jucătorii cu salarii foarte mari: Budescu, Keșeru și Tănase. Dacă pe ultimul îl va vinde în Golf, cu primii doi se va înțelege să le rezilieze contractele. ”Am vorbit cu Budescu şi i-am spus <<spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem>>. O să discutăm şi cu Keşeru ca să încheiem cu el. Şi o să jucăm cu jucătorii ăia, locul 5, 7, 9, 10 , ce o vrea Dumnezeu. Cum să te baţi în Europa dacă te bate Sepsi? Pe noi Sepsi ne-a bătut aseară, nu am făcut egal, că trebuia să fie 2 sau 3 la 0.  Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar e un salariu mare. Vreau să restrâng. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat”, a mai spus Gigi Becali la PRO X.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net