"Prinţul" Adrian Cristea, interzis în fotbal


    Adrian Cristea  traversează cea mai  neagră perioadă  de când a început  fotbalulFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Cristea traversează cea mai neagră perioadă de când a început fotbalulFOTO: Sportpictures.eu

Adrian Cristea, una dintre speranţele fotbalului românesc în urmă cu ceva ani, va privi fotbalul doar ca spectator o perioadă.

Mijlocaşul aflat acum la Chiajna a ajuns cu litigiile cu cei din Ghencea până la TAS, s-a înţeles în cele din urmă cu oficialii clubului roş-albastru, dar nu a respectat toate cerinţele şi Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat.

“Prinţul” Cristea joacă din septembrie anul trecut la Chiajna, dar de vineri (31 iulie), când echipa sa va evolua împotriva Petrolului, nu va mai avea voie să intre pe teren. Totul e cauzat de trecutul său stelist. Şefii au vrut să-i rezilieze contractul, el a cerut restanţe salariale, plus prima de participare în competiţiile europene, în total 120.000 de euro. S-a ajuns la comisiile Federaţiei şi apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Aici, părţile s-au împăcat, dar Cristea trebuia să renunţe la toate procesele cu echipa din Ghencea. Şi-a asumat responsabilitatea, însă nu a respectat înţelegerea şi acum existând un dosar deschis în instanţele civile contra steliştilor.

În acest caz, conducătorii formaţiei campioane au sesizat comisiile FRF, pentru încălcarea hotărârii TAS, iar federalii i-au interzis mijlocaşului să mai joace până când îşi va retrage acţiunea civilă contra Stelei. “Cristea Adrian este sancţionat cu măsura interzicerii oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiei stabilite prin decizia TAS”, au motivat membrii Comisiei de Disciplină.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg