„Prinţul” Eric l-a descătuşat pe „Regele” Hagi

image
Brazilianul Eric a fost decisiv pentru echipa lui Hagi

După trei luni, Viitorul lui Hagi a dat primele goluri şi a reuşit prima victorie, într-un meci de Cupă decis de inspiraţia mijlocaşului brazilian.

Gică Hagi poate respira din nou. Criza de rezultate a Viitorului a luat sfârşit o dată cu reuşita superbă a lui Eric de Oliveira, care şi-a dus echipa în semifinalele Cupei României (3-2 cu Hermannstadt).

De la 1 decembrie 2018 (de la un 4-1 cu Dinamo), echipa constănţeană a strâns opt meciuri oficiale fără victorie, iar în ultimele şapte partide nu marcase nici măcar un gol. Astfel, deşi părea că n-are cum să rateze calificarea în play-off-ul Ligii I, Gică Hagi a ajuns să tremure  până în ultima etapă de duminică pentru îndeplinirea obiectivului. În aceste condiţii neprielnice, meciul de Cupă cu Hermannstadt, disputat marţi seară la Piteşti, a căzut în plan secund pentru Hagi, care şi-a menajat opt titulari obişnuiţi, în frunte cu fiul Ianis. Totuşi, confruntarea cu sibienii a venit ca un „pansament” pentru jucătorii „Regelui”, care adunaseră în Liga I peste 600 de minute de ineficacitate. Achim, Rivaldinho şi Eric au dus-o pe Viitorul în semifinalele Cupei, readucând zâmbetul pe chipul lui Gică Hagi. La 2-2, decisivă a fost execuţia de brazilian a lui Eric, mijlocaşul de 32 de ani care n-a jucat deloc în campionat de când a revenit în România. „Ştiu cât de greu e să fiu în formă şi să am ritmul băieţilor. Mister mi-a dat 45 de minute, a fost ca un test pentru mine. Sunt brazilian, am fundul mare, nu am ce face, ăla nu se dă jos. Fizic mai am de recuperat”, a declarat fotbalistul care a dat peste 50 de goluri în Liga I, fiind al doilea străin din istorie la acest capitol, după conaţionalul Wesley. Bucuria lui Hagi la golul lui Eric din minutul 77 a a fost atât de mare încât antrenorul Viitorului a început să alerge pe marginea terenului, oprindu-se doar pentru o îmbrăţişare cu tehnicianul advers, Vasile Miriuţă.

Pus să comenteze posibilitatea unei schimbări pe banca tehnică a Viitorului, patronul-manager al constănţenilor a intrat în joc. „Nu e glumă, întrebarea e bună. La alte cluburi e greu ca antrenorul să rămână cu rezultatele astea. Voi analiza şi voi reflecta. Ştiţi că eu am momentele mele când spun «vă mulţumesc, plec». Deocamdată mă simt bine lângă echipă şi sper să facem treabă bună împreună”, a declarat Gică Hagi, care se gândeşte acum doar la ,,finala” pentru play-off cu FC Botoşani de duminică.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
giulia anghelescu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alina McDonald jpg
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg