Pustai, după remiza cu Sepsi: ”Nu am ajuns nici la jumătatea războiului”

Ultima actualizare:

    Cristi Pustaifoto: Click
Cristi Pustaifoto: Click

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, 0-0, partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, iar antrenorul oaspeților, deși echipa sa se zbate pe penultimul loc al clasamentului, susține că medieșenii se vor salva de la retrogradare.

”Cred că ambele echipe şi-au dorit să nu piardă în acest derby al suferinţei. Au fost puţine realizări tehnice şi puţine faze de poartă. Este un rezultat echitabil, gazdele cred că au avut mai multe ocazii. Suferim la construcţie, nu dăm gol. Important este că nu am pierdut, altfel ne-am fi afundat în acest loc 13. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte în etapele care au mai rămas. Având în vedere că aveam atât de puţine puncte, un punct este un lucru bun. Este benefic şi pentru moralul nostru. Nu am ajuns nici la jumătatea războiului, mai sunt multe puncte de pus în joc”, a spus Pustai pentru Telekom Sport.

Iată echipele trimise în teren:

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly - Burlacu, Ursu, Damian, Grecu - Petrovikj, Fülöp - Petre, Herea (Thiaw '75), Astafei (Huiban '88) - Nikolic (Hadnagy '63). Antrenor: Eugen Neagoe.

Gaz Metan Mediaş: Greab - Popovici (Surugiu '83), M. Constantin, Sîrghi, Buşu - I. Neagu, I. Cristea (Zoeric '77), Bic (Mitic '90+3) - Chamed, Golubovic, Tîrcoveanu. Antrenor: Cristian Pustai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net