Pustai vrea să-şi "dea foc" la casă


    Cristi Pustai revine la Mediaș din postura  de advsersar al  echipei care l-a consacrat
Cristi Pustai revine la Mediaș din postura de advsersar al echipei care l-a consacrat

Meseria de antrenor obligă de obicei la o atitudine de mercenar, dar Cristi Pustai e unul dintre antrenorii ataşaţi iremediabil de un club: Gaz Metan Mediaş. Tehnicianul trebuie mâine să-şi trădeze însă inima şi să-şi urmărească interesul numit Rapid.

Cristi Pustai s-a născut la Mediaş, în 1967, şi este un produs 100% al micuţei comunităţi sibiene. Actualul tehnician al giuleştenilor a jucat pentru Gaz Metan între 1987 şi 1995, pe care a antrenat-o apoi între 2007 şi 2013, la toate nivelele, inclusiv juniori şi echipă mare. „Fiul risipitor” al Mediaşului se întoarce însă mâine acasă cu gânduri de „trădare”. Rapid şi Gaz Metan se află în luptă directă pentru supravieţuirea în Liga I, cu giuleştenii venind tare din urmă, iar ardelenii ţinând şi cu dinţii de locurile de deasupra linie, dar fiind de fapt într-o cădere liberă. Pentru ambele echipe este vitală partida care se va juca de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport şi Look TV. Rapid n-a câştigat decât o dată la Mediaş, de când Gaz Metan a devenit o echipă de prim eşalon, şi asta în 2010, printr-un gol al lui Ovidiu Herea din penalty. Partidele dintre giuleşteni şi ardeleni au fost tot timpul spectaculoase, înscriindu-se nu mai puţin de 38 de goluri în doar 13 meciuri, adică o medie de trei goluri pe meci.

Săpunaru şi Pancu se întorc în primul 11

Giuleştenii au mari probleme de lot pentru deplasarea de la Mediaş. Daniel Niculae şi Tomas Josl sunt suspendaţi după eliminările din partida cu Viitorul, iar Rui Miguel şi Rihairo Meulens sunt incerţi după nişte lovituri primite în aceaşi întâlnire. Rapidiştii au însă şi motive de bucurie. Daniel Pancu şi Cristi Săpunaru revin în lot, primul refăcut după o accidentare, iar al doilea, achitat după o suspendare. În plus, Edu Oriol, fratele lui Joan, e şi el apt pentru prima dată de la venirea sa în Giuleşti.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg