Puştiul Stelei: «Sunt mândru că sunt născut la 7 mai!»

Ultima actualizare:
S-a apucat de  fotbal la 11 ani (Foto: Mediafax)
S-a apucat de fotbal la 11 ani (Foto: Mediafax)

Puştiul-minune al Vaslului, Nicolae Stancu, va ajunge din vară în Ghencea. Steaua l-a luat în schimbul sumei de 700.000 euro, iar internaţionalul de tineret, născut la 7 mai, cea mai importantă zi pentru steliştii de pretutindeni, este deja gata să joace în Liga Campionilor.

Dorit şi de Dinamo şi de cluburi din străinătate, Nicolae Stanciu va juca la Steaua din sezonul viitor.

Omul de care se leagă speranţele lui Gigi Becali pentru următorii ani - având 19 ani în prezent- a povestit pentru Click! cum a început legătura sa cu sportul: "La 11 ani am fost prima dată la fotbal, la Alba Iulia. Primul antrenor mi-a fost Alexandru Kalanyos, un om care m-a ajutat foarte mult în carieră. De mic am visat să ajung fotbalist, iar părinţi întotdeauna m-au susţinut, pentru că, normal, şi-au dorit tot ce este mai bun pentru mine. Chiar vreau să le mulţumesc pentru că au făcut sacrificii mari".

În 1986, steliştii au cucerit Cupa Campionilor Europeni într-o finală contra Barcelonei

S-a apucat de  fotbal la 11 ani (Foto: Mediafax)
S-a apucat de fotbal la 11 ani (Foto: Mediafax)

Întâmplător sau nu, Stanciu îşi sărbătoreşte ziua de naştere la 7 mai, data la care toţi steliştii jubilează." Pe la 9 ani am aflat acest detaliu important. Eram şi sunt foarte mândru că sunt născut la 7 mai, o zi atât de importantă pentru toţi steliştii. Câştigarea Cupei Campionilor Europeni este o performanţă uriaşă pentru fotbalul românesc".

Imediat cum s-a parafat transferul său în Ghencea, Stanciu a fost "asaltat" de coechipierii mai experimenţaţi, care au "sărit" cu sfaturile:" I-am scos în oraş şi i-am cinstit pe colegi. M-au felicitat şi mi-au spus că la Steaua o să fie altceva . Mi-au spus să rămân la fel pentru că valoare am şi sunt siguri că mă pot impune la Steaua".

Stanciu despre...

- Relaţia cu Gigi Becali : Nu mie frică de criticile şi reacţiile patronului- Echipa preferată: Bayern München- Prietenia cu steliştii:  Cel mai bine îl cunosc pe Iancu- Cei mai periculoşi adversari direcţi : Sânmărtean şi Milanov - Despre posibilitatea de  a juca în Liga Campionilor: Abia aştept. Nu este un pas prea mare, sunt sigur că pot juca fără probleme.

Iubita rămâne la Alba Iulia


    S-a apucat de  fotbal la 11 ani (Foto: Mediafax)
S-a apucat de fotbal la 11 ani (Foto: Mediafax)

Nicolae Stanciu a recunoscut că Anamaria Prodan a avut un mare rol în transferul său la Steaua:”Mama era puţin neliniştită din cauza mutării, dar Anamaria Prodan a vorbit cu ea şi i-a explicat. Părinţii mei vor veni des la Bucureşti, la fel ca şi iubita, Andreea, care este din Alba Iulia. O să fim bine, chiar dacă vom avea relaţie la distanţă. Ea mă linişteşte mereu şi are un mare efect pozitiv asupra mea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net