Rapid a comis-o acasă cu Ceahlăul. Pleacă Răzvan?


    Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

După eşecul din etapa trecută de la Chiajna, giuleştenii au pierdut pe teren propriu contra unei alte nou-promovate, Ceahlăul (1-2)

În urma acestui nou eşec, postul lui Răzvan Lucescu la cârma Rapidului se clatină din ce în ce mai tare. Suporterii din Giuleşti i-au cerut aseară demisia.

*Conflict. Chiar dacă a fost lăsat în afara lotului pentru a nu fi expus după incidentul cu sticla de apă de la Chiajna, portarul Dani Coman n-a fost uitat de galerie. "Dani, fii tare / Te-njurăm în continuare" a fost mesajul ironic al unuia dintre bannerele afişate în tribune.

*Contestat. La fel ca la Chiajna, Răzvan Lucescu a intrat în gura fanilor, care i-au cerut vehement demisia. "Afară din Giuleşti!" şi "Răzvan şi finii lui, cascadorii râsului" au scandat ultraşii. "Nu ne iese nimic, facem greşeală după greşeală, e un blocaj mental. E normal să apară contestări, nemulţumirea e mare" , a reacţionat Lucescu.

*Şedinţă. La final, George Copos s-a dus la vestiare şi i-a ţinut în şedinţă pe jucători şi antrenori timp de 20 de minute. La plecare, patronul rapidist a spus doar atît: "Să le fie ruşine!"

*Catastrofă. Brazilianul Marcos Antonio poate fi considerat vinovat de ambele goluri primite de Rapid. La primul a luftat permiţându-i lui Constantinescu să ajungă singur cu portarul, iar la al doilea a fost depăşit cu lejeritate de driblingul lui Stana.

*Reuşită. Nemţenii sunt la prima victorie în Liga I după succesul înregistrat în noiembrie cu Steaua. De-atunci, Ceahlăul nu mai câştigase de şapte etape.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg