Rapid își întâlnește coșmarul de anul trecut

image
Rapid și MIoveni vor juca în etapa a doua a Ligii 1FOTO: Sportpictures

Cu moralul bun, după victoria cu 1-0 obținută acasă în fața Chindiei, rapidiștii vor juca vineri seară, de la ora 21.30, la Mioveni în fața coșmarului lor din sezonul trecut.

Duelul nou-promovatelor se anunță unul deosebit de interesant în special prin prisma rezultatelor directe dintre cele două echipe. Anul trecut, CS Mioveni, deși nu avea un lot atât de bine cotat precum al giuleștenilor, a reușit să câștige două meciuri din patru disputate contra bucureștenilor. Celelalte două s-au încheiat la egalitate, așa că se poate spune că formația de lângă Pitești a fost un adevărat coșmar pentru ”alb-vișinii”. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori pentru că au fost advesare și în play-off, nu doar în sezonul regulat.

Acum, cel puțin pe hârtie, Rapidul pare favorită. Giuleștenii sunt mai bine cotați decât adversarii lor pe transfermarkt.com (6,73 milioane de euro, față de 4,02

milioane), iar transferurile făcute până acum, dar și galeria care îi însoțește peste tot, sunt argumente care să ne permit să credem că se vor număra printre protagoniștii actualului campionat.

În celălalt meci al zilei inaugurale a etapei a doua se vor întâlni, la Pitești, FC Argeș și UTA. O partidă deschisă oricărui rezultat, în care piteștenii, care au avut o prestație bună la Craiova, în meciul pierdut cu 1-0 în fața Universității, par favoriți.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
kate middleton
Ruxi și cristi mitrea
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
zanni
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
Alla Pugaciova FOTO Twitter
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg