Rapid își întâlnește coșmarul de anul trecut

Ultima actualizare:

    Rapid și MIoveni vor juca în etapa a doua a Ligii 1FOTO: Sportpictures
Rapid și MIoveni vor juca în etapa a doua a Ligii 1FOTO: Sportpictures

Cu moralul bun, după victoria cu 1-0 obținută acasă în fața Chindiei, rapidiștii vor juca vineri seară, de la ora 21.30, la Mioveni în fața coșmarului lor din sezonul trecut.

Duelul nou-promovatelor se anunță unul deosebit de interesant în special prin prisma rezultatelor directe dintre cele două echipe. Anul trecut, CS Mioveni, deși nu avea un lot atât de bine cotat precum al giuleștenilor, a reușit să câștige două meciuri din patru disputate contra bucureștenilor. Celelalte două s-au încheiat la egalitate, așa că se poate spune că formația de lângă Pitești a fost un adevărat coșmar pentru ”alb-vișinii”. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori pentru că au fost advesare și în play-off, nu doar în sezonul regulat.

Acum, cel puțin pe hârtie, Rapidul pare favorită. Giuleștenii sunt mai bine cotați decât adversarii lor pe transfermarkt.com (6,73 milioane de euro, față de 4,02

milioane), iar transferurile făcute până acum, dar și galeria care îi însoțește peste tot, sunt argumente care să ne permit să credem că se vor număra printre protagoniștii actualului campionat.

În celălalt meci al zilei inaugurale a etapei a doua se vor întâlni, la Pitești, FC Argeș și UTA. O partidă deschisă oricărui rezultat, în care piteștenii, care au avut o prestație bună la Craiova, în meciul pierdut cu 1-0 în fața Universității, par favoriți.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net