Rapid n-are licenţă, dar are şeici. Rică Răducanu a făcut tot stadionul să râdă

image
Sub ochii şeicului din Yemen, Rică Răducanu s-a deghizat în arab la meciul Rapidului

Situaţia tragi-comică de la Rapid a fost ilustrată perfect de fosta glorie Rică Răducanu, care s-a deghizat în şeic, ironizând astfel încercarea oficialilor giuleşteni de a atrage investitori arabi.

Degeaba şi-au dat silinţa pe teren Daniel Pancu şi colegii săi. Ca şi promovaţi din punct de vedere valoric, rapidiştii au primit o cruntă lovitură de la departamentul de licenţiere al FRF. Astfel, datoriile pe care clubul le are la câţiva foşti jucători au făcut ca Rapid să nu primească licenţa pentru viitorul sezon al Ligii I.

Vişiniii vor face mai întâi apel, după care vor contesta decizia la TAS, dar speranţele sunt minime. Soarta a făcut ca mocirla în care se zbat rapidiştii să contrasteze cu imaginea de bunăstare a unui aşa-zis şeic din Yemen, venit cică să salveze corabia de sub Grant. „Poate voi investi, poate nu", a spus acesta plictisit, după ce a fost invitat de finanţatorul Adrian Zamfir la meciul Rapidului cu Slobozia (2-2).

Mai mult ca sigur, singurul „şeic" care va rămâne în Giuleşti nu se cheamă Hussein Abdullah Al Ahmar, ci Rică Răducanu. La partida de sâmbătă, fostul portar şi-a serbat ziua de naştere (68 de ani), venind la stadion îmbrăcat ca un prosper emir din zona Golfului. Într-o pelerină albă, cu un prosop pe cap şi în şlapi, Rică a mai îndulcit din amarul fanilor şi jucătorilor rapidişti, plimbaţi cu vorba de conducătorii clubului.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horia tecau jpg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
Strazi deschise - strada pietonala - circulatie inchisa FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg