Rapid rămâne «Farmecul vieţii!» 11.000 de fani au venit la meciul cu Petrolul. Doar patru jocuri de Liga I au bătut această cifră!

simeon stalpnicul png

Rapid a fost exilată în Liga a II-a pe baza unor legi îndoielnice, care dispar sau se transformă de la an la an, dar dragostea fanilor pentru echipa lor a rămas constantă. La jocul cu Petrolul, din optimile Cupei României, pierdut cu 2-0, Giuleştiul a fost din nou luat cu asalt.

11.000 de suporteri au venit într-o zi de joi seara, de la ora 20:30, să-şi vadă favoriţii în ceea ce a fost practic meciul anului pentru ei. Iar atmosfera a fost una extraordinară, cu toţii cântând 90 de minute şi încurajându-şi echipa chiar şi la 2-0 pentru prahoveni. Ilie Balaci, ademenit în tribune de farmecul Giuleştiului şi "rapidizat" la bătrâneţe, a fost primit cu flori, iar Cosmin Contra, antrenorul oaspeţilor, a spus la final că locul Rapidului e în Liga I. Din păcate pentru fotbal, forurile abilitate nu consideră acelaşi lucru, chiar dacă ar fi şi în interesul lor. Asta pentru că audienţa de la Rapid - Petrolul a fost întrecută în acest tur de Liga I doar de Dinamo-Steaua 1-2, (28.574 spectatori), Petrolul-Ceahlăul 1-1, (12.000 spectatori), Steaua-CFR Cluj 3-0, (12.731 spectatori) şi Dinamo-Petrolul 1-1, (24.708 spectatori).

simeon stalpnicul png
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
traian basescu 0 jpeg
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Elvira Deatcu Andreea Esca
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
coreea de nord racheta balistica intercontinentala lansare test foto  KCNA via epa efe
image
image
image
image
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg