Rapid, un nou egal în Liga 1. ”La noi e mereu deplasare”

Ultima actualizare:

    Rapid și Craiova au terminat la egalitateFOTO: Sportpictures.eu
Rapid și Craiova au terminat la egalitateFOTO: Sportpictures.eu

Rapid a terminat la egalitate cu SCU Craiova 1948, în ultima etapă a etapei a 14-a a Ligii 1.Antrenorul Mihai Iosif spune că giuleștenii suferă din cauză că nu au un stadion al lor încă.

La finalul unei partide în care fazele de poartă au fost destul de puține, antrenorul  guileștenilor, Mihai Iosif, a declarat: ”Am dominat 80 de minute categoric, ne-a lipsit doar golul. Felicit jucătorii pentru atitudine şi dăruire. Pentru joc sunt mulţumit, pentru rezultat nu. În ultimul timp parcă suntem peste tot acasă, dar suntem pe nicăieri. Sunt mulţumit de ce am reuşit la Rapid, suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, a spus antrenorul la Digisport.

"Eu cred că am făcut un meci bun spre foarte-bun. Am dominat 80 de minute categoric. Au avut 10 minute ei. Și cu o echipă de cartier dacă joci ajung și ei la poartă. Am avut 9-10 cornere. Ne-a lipsit azi doar golul. Felicit jucătorii pentru atitudine, dăruire, cred că am făcut un joc bun. Lipsește golul. Pentru joc sunt mulțumit, pentru scor nu sunt. Pentru atitudine și ceea ce au arătat în teren, sunt mulțumit. În ultimul timp, oriunde jucăm, suntem peste tot acasă, dar nu suntem nicăieri. N-avem casa noastră”, a mai spus tehnicianul, care este revoltat de un lucru: echipa joacă mereu în deplasare, neavând o casă a ei. ”La noi e mereu deplasare. Cu toții avem derby-uri, cu toții suntem favoriți. Nu vreau să se uite, dar suntem nou-promovată. În primul meci, cu Chindia, abia atunci am folosit acel prim 11. O echipă se sudează pe parcurs. La Rapid trebuie unitate totală”, a încheiat Mihai Iosif după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net