Rapidistul Schumacher, al 4-lea antrenor al Petrolului în acest sezon

Ultima actualizare:

    Schumacher a jucat 77 de meciuri pentru Rapid în perioada 1999-2003 şi s-a apucat de antrenorat în urmă cu cinci aniFoto Click!
Schumacher a jucat 77 de meciuri pentru Rapid în perioada 1999-2003 şi s-a apucat de antrenorat în urmă cu cinci aniFoto Click!

Petrolul e "Lanterna roşie" a Ligii I, prahovenii mergând prost din etapa 1 şi până în etapa a 23-a, când s-a întrerupt campionatul.

Şansele "Lupilor galbeni" să se mai salveze sunt astfel doar matematice, niciun antrenor nefiind în stare să resusciteze o echipă parcă născută moartă. Şi au fost destui tehnicieni care au încercat asta, numărul lor ajungând la 4 în ultimele patru luni. Sezonul a fost început cu Tibor Selymeş, s-a continuat apoi cu Eusebiu Tudor, iar Mihai Stoichiţă, înlocuitorul acestuia, a trebuit să se recunoască şi el depăşit de situaţie. Astfe, prahovenii au ajuns azi la al patrulea tehnician care semnează cu ei în acest sezon, Constantin Schumacher asumându-şi rolul de om providenţial. Fostul mijlocaş al Rapidului are 39 de ani şi deşi n-a mai antrenat decât în ligile inferioare, la Juventus Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea şi SCM Piteşti, crede că poate salva situaţia la Ploieşti. ”Sperăm ca pe data de 6 ianuarie, când noi am programat prima întâlnire, să începem o nouă eră, să ne apucăm de construit, să zicem, o nouă echipă. Ne dorim ca Petrolul să fie una dintre echipele care să câștige cât mai multe puncte iar la final să ne salvăm de la retrogradare. Pot să spun că e de bun augur să ajungi la Petrolul, pentru că e echipă cu renume, cu tradiție și pot să spun că dacă vom revitaliza această echipă și o vom scoate de pe locul pe care este, atunci va fi o mare oportunitate și pentru noi, antrenorii tineri”, a spus Schumacher la investire.

Primele hopuri vor fi ultimele două meciuri din sezonul regulat, cu Petrolul şi Viitorul, în care e aproape imposibil de câştigat puncte, iar apoi urmează un play-out de foc, în care se va juca supravieţuirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net