Raţ a înnebunit studentele


    Raţ a trecut pentru câteva ore la catedră
Raţ a trecut pentru câteva ore la catedră

Întâlnirea cu studenţii a fost extrem de solicitantă pentru Răzvan Raţ, nevoit să răspundă la numeroase întrebări şi să-i mulţumească pe toţi doritorii de fotografii şi autografe.

Printre antrenamentele de la echipa sa de club, Şahtior, internaţionalul român şi-a făcut timp pentru o scurtă vizită la Universitatea de Medicină din oraşul ucrainean, acţiune menită să lege relaţiile dintre „mineri" şi studenţi.

Astfel, Raţ a trecut pentru câteva ore la catedră, fiind supus unui tir de întrebări atât despre fotbal cât şi despre viaţa sa privată. „Nu ştiu de ce am fost înconjurat cu atâta admiraţie. Poate că, deşi sunt trecut de 30 de ani, încă arăt tânăr", a glumit Raţ, sufocat în special de reprezentantele sexului frumos.

De altfel, una dintre tinerele „mediciniste" a recunoscut că fundaşul lui Şahtior i se pare mult mai atrăgător decât fotbalul. Bineînţeles, întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi fotografii. „Dacă aş fi optat pentru o carieră în medicină, aş fi vrut să fiu dentist pentru că se câştigă mulţi bani", a declarat la final Raţ.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg