Raţ a înnebunit studentele

Ultima actualizare:

    Raţ a trecut pentru câteva ore la catedră
Raţ a trecut pentru câteva ore la catedră

Întâlnirea cu studenţii a fost extrem de solicitantă pentru Răzvan Raţ, nevoit să răspundă la numeroase întrebări şi să-i mulţumească pe toţi doritorii de fotografii şi autografe.

Printre antrenamentele de la echipa sa de club, Şahtior, internaţionalul român şi-a făcut timp pentru o scurtă vizită la Universitatea de Medicină din oraşul ucrainean, acţiune menită să lege relaţiile dintre „mineri" şi studenţi.

Astfel, Raţ a trecut pentru câteva ore la catedră, fiind supus unui tir de întrebări atât despre fotbal cât şi despre viaţa sa privată. „Nu ştiu de ce am fost înconjurat cu atâta admiraţie. Poate că, deşi sunt trecut de 30 de ani, încă arăt tânăr", a glumit Raţ, sufocat în special de reprezentantele sexului frumos.

De altfel, una dintre tinerele „mediciniste" a recunoscut că fundaşul lui Şahtior i se pare mult mai atrăgător decât fotbalul. Bineînţeles, întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi fotografii. „Dacă aş fi optat pentru o carieră în medicină, aş fi vrut să fiu dentist pentru că se câştigă mulţi bani", a declarat la final Raţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net