Război între Dumitru Dragomir şi cei de la FC Botoşani: «Au promovat cărând băuturi la Federaţie!»

"La Botoşani sunt oameni care nu au fost chiar aşa corecţi, faţă de fotbal. În ceea ce mă priveşte pe mine, într-o bună zi o să scriu cam cu ce ajutor din partea Federaţiei au promovat ei, ce băuturi au cărat. Acolo e unul care crede că le ştie pe toate, preşedintele, care de fapt nu ştie nimic, iar celalălalt este un profund conducător incorect", a atacat Dragomir, conform citynews.

"Dacă ştie că s-a întâmplat ceva înseamnă că a tăinuit. Trebuia să spună atunci, dacă noi am promovat și am făcut prostii. Eu habar n-am ce spune omul ăsta! Eu i-am spus tot timpul, fără să-l jignesc ca persoană că trebuie schimbat la Ligă, la fel cum trebuia schimbat și Mircea Sandu. Am spus-o timp de 3 ani de zile, pentru imaginea și credibilitatea fotbalului românesc", a declarat Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, pentru LOOK TV.

"E nervos pentru că, vă spun eu, a bătut palma, bănuiesc, cu Cornel să-l voteze la Ligă și a pierdut... Cornel fiind președinte, care avea drept de vot, domnul Șfaițer. Bănuiesc că de aici i se trage, pentru că acum nu mai este Mitică pe toată sticla, Mitică peste tot. Chiar îl rog să dea publicității tot ce știe. Dacă s-au făcut nereguli, el a fost șeful Ligii și trebuia să spună", a mai afirmat Iftimie.

"Dar asta cu țuica...de ce spune, de fapt? Cornel e producător de alcool, firma domnului Șfaițer, știți? Și Cornel produce vodcă. Da, eu vă spun, cred că a avut și el niște cumătrii cu vodcă bună", a mai aduăgat acesta.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
O familie se indreapta spre un avion privat FOTO Shutterstock
Stoichita
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali