«Războiul» Rednic - Turcu se mută la tribunal


    "Puriul" spera că poate conduce naţionala la Euro, dar Răzvan Burleanu i-a prelungit contractul lui Anghel IordănescuFoto: sportpictures.eu
"Puriul" spera că poate conduce naţionala la Euro, dar Răzvan Burleanu i-a prelungit contractul lui Anghel IordănescuFoto: sportpictures.eu

Rednic şi Turcu sunt în conflict din 2007, de pe vremea când ambii activau în „Ştefan cel Mare”. Omul de afaceri îl atacă ori de câte ori are ocazia, fiind supărat că tehnicianul nu şi-a achitat nici până acum datoriile faţă de el, în timp ce „Puriul” susţine că „ e curat” şi-l va chema pe rival în faţa judecătorilor.

Mircea Rednic a adus acum opt ani cel mai recent titlu din vitrina clubului, Vasile Turcu fiind printre investitori. Dar, cei doi nu s-au plăcut niciodată. În timp, conducătorul a explicat că „Puriul” ia comisioane de pe urma aducerii unor fotbalişti la echipă. „La iarnă vor fi daţi afară jucători, iar Rednic va propune să vină alţii pentru a-şi lua comisionul. Vorbesc din experienţă, doar am fost şi eu fript”, a răbufnit Turcu, la Digi Sport. Apoi, a continuat: „Are un impresar, pe unul, Marinescu, care a jucat pe la Rapid, şi fac anumite chestii prin club. M-a ars cu câţiva, dar ăla e băgat în faţă, Rednic e capul răutăţilor... se ştie de ce a fost dat afară de la Standard Liege... Poate să spună şi Porumboiu câte ceva de pe la Vaslui”.

Totuşi, sursa atacurilor e că Rednic nu i-ar fi returnat o datorie de 10.000 de euro, plus factura pentru manoperă, firma de construcţii a fostului conducător renovând o vilă ce aparţine „Puriului”. Antrenorul i-a cerut împrumut cei 10.000 de euro pentru a o oferi fostului jucător al roş-albilor, Paşcovici, al cărui copil era grav bolnav, dar nici până azi nu a returnat-o.

Tehnicianul a negat acuzaţiile, a precizat că i-a dat lui Turcu şi banii pentru reparaţiile casei, deşi lucrarea a fost de mântuială, şi-l va chema în instanţă pentru că i-a stricat imaginea. Interesant e că în scurt timp ambii se vor revedea în „Ştefan cel Mare”, omul de afaceri urmând să fie unul dintre sponsorii Centrului de Copii şi Juniori al Clubului Sportiv Dinamo.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg