Răzvan Lucescu l-a exclus din lot pe Morar

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu  a fost intransigent  cu elevul său
Răzvan Lucescu a fost intransigent cu elevul său

Petroliştii suferă încă foarte tare pentru ratarea calificării în finala Cupei României şi n-au trecut peste eşec nici după trei zile de pace. La Ploieşti se caută încă vinovaţi şi se pare că a fost găsit unul.

Atacantul Vlad Morar a intrat pe teren în returul cu Astra abia în minutul 81, dar a avut timp berechet să devină eroul negativ al Petrolului. Un minut mai târziu a încasat primul cartonaş galben, iar după alte trei pe cel de-al doilea, şi implicit l-a văzut pe cel roşu. Rămasă cu om în minus pentru un final de foc, Petrolul n-a rezistat şi a încasat golul decisiv la ultima fază.

După analize îndelungate, „Găzarii" au ajuns la concluzia că Astra nu-i bătea niciodată dacă se juca 11 la 11 până la final şi toate oalele s-au spart în capul lui Morar.

Acesta a fost exclus ieri din lotul Petrolului şi a fost anunţat că la vară va fi pus pe lista de transferuri. „L-am simţit în vână la antrenamente. Intrase bine şi în jocul precedent, am crezut că o va face din nou.

Din păcat a fost eliminat stupid şi ne-a îngreunat situaţia. Sunt convins că Petrolul s-ar fi calificat fără probleme dacă nu intervenea acea eliminare. Ar fi rămas 1-1 până la final", a spus Răzvan Lucescu. Altfel, Adrian Mutu se antrenează de ieri normal şi va reveni în prima echipă peste o săptămână, la jocul cu FC Botoşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net