Real Madrid nu se va baza pe Karim Benzema la meciul cu Atalanta

Ultima actualizare:

    Karim Benzema nu va juca turul cu AtalantaFoto: EPA-EFE
Karim Benzema nu va juca turul cu AtalantaFoto: EPA-EFE

În a patra serie de meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, mâine (miercuri, 24 februarie), la ora 22.00, sunt programate confruntările Atalanta Bergamo (Italia) - Real Madrid (Spania) și Borussia Moenchengladbach (Germania) - Manchester City (Anglia). Ambele dispute se anunță a fi atractive, combatantele fiind cunoscute prin jocul lor ofensiv.

Cum protejații săi au câștigat clar (4-2) ultimul meci disputat, duminică, împotriva lui Napoli, în Serie A, antrenorul Gian Piero Gasperini se declară încrezător:”Această victorie ne asigură bune condiții pentru a înfrunta pe Real. Cu un bun moral chiar dacă va fi un meci de cu totul altă factură. Cunoaștem valoarea lui Real. E pe cale să revină în forță în LaLiga. E din nou a doua.  S-a apropiat de Atletico. A câștigat multe meciuri chiar dacă pe unele cu ceva dificultăți. Vom înfrunta una dintre cele mai bune echipe din Europa. Știm asta. Suntem curioși să vedem ce putem face în fața ei”. 

De partea cealaltă,  Real Madrid va aborda confruntarea cu gruparea italiană fără Karim Benzema, care s-a accidentat la picior. ”Nu ne putem permite riscul de a-l folosi pentru că sezonul este lung. Mai sunt multe meciuri de disputat”, a precizat Zinedine Zidane la confenrința de presă de dinaintea partidei. 

Atalanta și Real Madrid nu s-au mai înfruntat până acum în cupele europene.

La fel de interesantă se anunță și disputa dintre Borussia Moenchengladbach (Germania) - Manchester City (Anglia), care, din cauza restricțiilor impuse pe timp de pandemie, se va desfățura la Budapesta. Și deși formația britanică e lider autoritar în Premier League, antrenorul nemților, Marco Rose, mizează pe un joc ofensiv.

Borussia Moenchengladbach și Manchester City s-au înfruntat prima oară în sferturile de finală ale ediției 1978/1979 a Cupei UEFA, când nemții s-au calificat în semifinale (2-2, 3-1). Englezii s-au revanșat în faza grupelor edițiilor 2015/2016 (4-2, 2-1) și 2016/2017 (4-0, 1-1) ale Ligii Campionilor. 

Manșa retur a celor două „duble” se va desfășura în 16 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net