Reghecampf, despre derby: "Nici nu mai contează..."

Ultima actualizare:

    Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!
Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre meciul cu Dinamo, lupta pentru titlu, obiectivele şi transferurile roş-albaştrilor.

"M-am întors la Steaua într-un moment dificil, când toţi se întrebau dacă se va mai califica în play-off. Era o atmosferă grea, puncte multe diferenţă faţă de primul loc şi jucători cu moralul scăzut, după jumătate de an cu multe rezultate negative... Nu vreau să fac nicio comparaţie cu ultimul mandat. Însă, tot ce îmi doresc este să încercăm să readucem Steaua acolo unde a fost în primul meu mandat. Acest sistem cu play-off şi play-out a revigorat foarte mult competiţia! Sunt meciuri cu miză şi asta ajută mult la dezvoltarea fotbalului românesc. Bătălia se va duce până în ultima rundă, o să vedeţi! Toate cele şase echipe din play-off vor juca până în ultima etapă pe viaţă şi pe moarte!", a declarat Reghecampf pentru revista LPF.

Apoi, a continuat: "Steaua-Dinamo este derby-ul fotbalului românesc, un meci aşteptat de toată suflarea fotbalistică de la noi, nu doar de stelişti şi dinamovişti. Este un avantaj pentru ambele echipe că jucăm, în sfîrşit, iaraşi pe Arena Naţională, pentru că acolo atât noi, cât şi Dinamo jucăm acasă, pe teren propriu! E un meci care va fi deschis oricărui rezultat! Este foarte important cum vom începe partida. Trebuie să intrăm bine în joc şi să eliminăm greşelile făcute în meciul tur din play-off!".

"Crezi că mai contează statistica într-un asemenea moment al campionatului? Şi mai ales la un asemenea derby! Noi trebuie să încercăm să câştigăm… Este foarte important cum vom începe partida. Trebuie să intrăm bine în joc şi să eliminăm greşelile făcute în meciul tur din play-off! Va fi o partidă extrem de dificilă, aşa cum au fost, de fapt, toate meciurile de până acum", a mai spus el.

...despre Stanciu: "Nicuşor Stanciu este un jucător de mare valoare, care a muncit foarte mult şi a crescut enorm. Şi mă bucur foarte mult pentru el că a început să şi marcheze, mai ales în momentele cheie! Normal că Steaua poate să ţină şi după Campionatul European un jucător valoros ca Stanciu, însă toţi fotbaliştii care vor avea oferte bune vor pleca după îndeplinirea obiectivelor echipei. La 23 de ani pe care îi împlineşte chiar pe 7 mai, Nicuşor Stanciu este, încă, enervant de tânăr!".

...despre Marica: "Dacă este sănătos şi joacă ultimele meciuri, Ciprian Marica o să-şi câştige locul pentru Franţa! El este un fotbalist foarte bun şi un om incredibil de ambiţios. A muncit enorm şi, crede-mă, a fost foarte greu!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net