Reghecampf, după victoria cu Săgeata: «A fost execrabil!»

image
Laurenţiu Reghecampf

Roş-albaştrii s-au desprins la opt puncte de Astra după o victorie muncită (2-1) smulsă la Constanţa, cu Săgeata Năvodari. Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf a fost nemulţumit la finalul partidei.

Steaua a jucat cu frâna de mână trasă la Constanţa, chinuindu-se să înfrângă rezistenţa celor de la Săgeata. O eroare de marcaj a lui Latovlevici a dus la deschiderea scorului în minutul 7, Săgeata punctând prin Guerra.

După o jumătate de oră fără nicio ocazie clară, Steaua a egalat dintr-un penalty transformat de Keşeru, abia intrat pe teren în locul lui Stanciu. Golul cu care Steaua a pus mâna pe toate cele trei puncte a picat în debutul reprizei secunde, când cornerul executat de Keşeru a fost reluat cu capul în plasă de Varela.

Cu această victorie, Steaua s-a apropiat şi mai mult de titlul cu numărul 25, având acum opt puncte în faţa Astrei şi 11 peste Petrolul.

"A fost un meci greu, ne aşteptam la acest lucru, mai ales că ştiam că terenul nu va fi bun. Ne-a trebuit mult timp să putem controla mingea, multe atingeri în plus. Terenul a fost execrabil! Nu a fost deloc uşor, mă bucur că am reuşit să revenim de la 1-0 pentru ei", a declarat Reghecampf, plângându-se de starea deplorabilă a gazonului de la Constanţa.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Coruptie mita spaga FOTO Shutterstock
premiul nobel pentru fizica 2022 jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg