Revoluţia lui Becali. Patronul schimbă tot la FCSB

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a trecut peste şocul înfrângerii de la Iaşi, care l-a lăsat mut în primele zile după joc, şi a vorbit despre planurile de reformare din temelii a echipeiFoto: Click!
Patronul FCSB-ului a trecut peste şocul înfrângerii de la Iaşi, care l-a lăsat mut în primele zile după joc, şi a vorbit despre planurile de reformare din temelii a echipeiFoto: Click!

Latifundiarul din Pipera pare împăcat cu faptul că nu va câştigat titlul nici în acest sezon, dar promite să închidă aici acest cerc al slăbiciunilor. Într-o intervenţie telefonică interminabilă, Gigi Becali s-a confesat pentru Digi Sport ca în faţa propriului duhovnic. El a dezvăluit în detaliu strategia pentru anul viitor, dar şi despre trecutul în ceaţă când era la închisoare. Iată ce a spus latifundiarul despre…

Sistemul de joc din sezonul 2018-2019: “Vreau să fac o echipă cu 4 fundaşi sau să să jucăm cu 3 pe fund, să fie un singur închizător, apoi să fie 3 şi cu încă 3, în total 6 jucători ofensivi de genul Qaka, Moruţan. Să fie spectacol, asta am cerut, asta o să fie la Steaua, să joci pase şi să ai posesie ca Barcelona. Va fi echipă de aur la Steaua. Să terminăm campionatul cu 10-15 puncte diferenţă. Când am promis, toată viaţa m-am ţinut de promisiune. Aşa se va întâmpla şi acum”.


    Florinel Coman nu s-a impus încă la FCSB, dar Becali crede în viitorul luifoto: Răzvan Păsărică
Florinel Coman nu s-a impus încă la FCSB, dar Becali crede în viitorul luifoto: Răzvan Păsărică

    Nicolae Dică pare deja istorie la FCSB. Nici el nu mai crede că mai are vreo şansă să rămână antrenorul echipei şi din varăFoto: Click!
Nicolae Dică pare deja istorie la FCSB. Nici el nu mai crede că mai are vreo şansă să rămână antrenorul echipei şi din varăFoto: Click!

Despărţirea de Budescu şi Alibec: ”Dacă nu vom câștiga campionatul, va trebui să luăm niște măsuri. La revedere cu jucătorii cu salarii mari. Budescu și Alibec ar putea pleca în situația aia. La revedere cu ei. Nu e problema de bani, dar să și merite banii. Pentru că Alibec a uitat fotbalul, Budescu, în schimb, nu l-a uitat, pentru că-l are în sânge, dar el crede că aici e la Astra și că ne plimbăm pe teren când vrem și că, vezi Doamne, scoate o lovitură și că se salvează cu ea. Nu, tată! Dacă nu alergi, dacă nu vii la primit, dacă nu cauți să te demarci, să primești mingea, nu are rost să mai discutăm. La Steaua, de la anul, va fi ca la CFR Cluj. Război! Orice jucător va trebui să facă faza defensivă”.

Dicta schimbările din puşcărie

Motivul ratării titlului şi regrete:_”Există posibilitatea să pierdem campionatul, pentru că nu am avut un aparat care să testeze bărbăția. Dacă aveam, era altceva. La Steaua este presiune mare, trebuie să iei jucători și să le testezi bărbăția, dar există un astfel de aparat? Dacă există spuneţi-mi, că-l cumpăr. În altă ordine de idei, așa prost cum am condus eu clubul acesta , l-am condus foarte prost, am dat milioane de euo, dar nu e la mine, am dat din banii pe care i-am făcut cu mintea mea, din inteligența mea. Alții sunt falimente, falimente, falimente. Toate echipele care erau când am intrat eu în fotbal s-au desființat, au intrat în insolvență sau au falimentat”.Dispariţia “perlelor” tinere: “Florinel Coman nu joacă pentru că nu se antrenează bine. Am vorbit şi cu el şi cu Nedelcu. Le-am zis că am încredere că voi lua pe ei mulţi bani, dar acum avem nevoie să câştigăm campionatul. Au 20 şi 21 de ani, au timp să joace. Campionatul ăsta dacă îl câştigăm e pentru Coman, pentru Nedelcu, pentru Tănase. De ce? Pentru că Budescu sau Pintilii şi-au făcut treaba, au un nume. În Ligă, când ajungi, toţi se uită după tineri”.

Schimbările din închisoare: “Dacă nu eram eu şi nu mă băgam, se alegea praful. La ora 11, se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă. Şi din puşcărie comandam, tot. Lui Gâlcă, despre care spuneţi voi că are mare personalitate. Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie. Nu s-a respectat şi îl lăsa pe Latovlevici cum am spus eu, ne calificam şi în Liga Campionilor”.

Albanezul Qaka, primul transfer al verii

Gigi Becali a încununat planurile pentru sezonul 2018-2019 cu anunţarea primului transfer, albanezul Iaşiului, Kamer Qaka. ”Va semna Qaka, da! Așa mi-a spus nepotul meu, că s-au înțeles. De ce am făcut oferta acum pentru Qaka? Pentru că mai erau deja două oferte, de la Craiova și de la Zaragoza, și n-am vrut să mai fie a noastră secretă. Decizia noastră a fost să ieșim public, pentru a nu se interpreta nimic. Asta este tot. Dacă nu juca, spunea lume că de ce nu joacă, dacă juca și ne marca, lumea reacționa iar”, a afirmat patronul lui FCSB

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg