România - Belgia 2-1 / România la Maxim!

Ultima actualizare:

    Alexandru Maxim  este la al doilea gol  pentru naţională
Alexandru Maxim este la al doilea gol pentru naţională

"Tricolorii" au terminat cu o victorie anul 2012, câştigând cu 2-1 în faţa Belgiei. Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională prin Benteke, care a speculat o greşeală a apărării noastre. Alexandru Maxim, cu un şut plasat, din afara careului, şi Torje, din penalty au punctat pentru succesul românilor.

Un singur "stranier" printre titulari. Selecţionerul Victor Piţurcă a început jocul cu Belgia cu o formulă inedită, în primul unsprezece regăsindu-se un singur fotbalist care evoluează în străinătate, Ciprian Marica. De altfel, atacantul lui Schalke 04 a fost şi căpitanul "tricolorilor", în lipsa "tradiţionalilor" Mutu şi Raţ - neconvocaţi pentru acest joc. Piţi a trimis în teren din primul minut şase jucători ai Stelei şi doi de la revelaţia Ligii I, Pandurii.

Doar 6000 de bilete vândute. Înfrângerea cu Olanda a tăiat elanul microbişilor români, care nu s-au înghesuit deloc să vadă "pe viu" meciul de pe Arena Naţională. Deşi cel mai ieftin bilet la amicalul cu Belgia a costat 20 ron, în tribune n-au fost decât 6000 de spectactori.

Startul jocului, decalat. Partida nu a început conform planului, ora 21.00, ci cu patru minute întârziere. Şi asta pentru că au fost probleme la una dintre porţile terenului, la cea la care a apărat Tătăruşanu în prima repriză. Golkeaperul Stelei, dar şi câţiva dintre oamenii de ordine au remediat situaţia, legând plasa care nu era bine fixată.

Fanii, evacuaţi din stadion

Oamenii de ordine au avut mari probleme cu suporterii. Fanii aflaţi la peluza dinspre zona Pantelimon au afişat un banner, dedicat lui Mircea Sandu. “Pe toţi naşii i-aţi arestat, doar pe unul l-aţi uitat”, a fost mesajul care i-a făcut pe reprezentanţii firmei de pază să intervină în forţă. Aceştia chiar i-au luat la bătaie pe fani, apoi i-au evacuat din stadion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net