Românii, sub teroare în Ligă

chiriches minge jpeg
Chiricheş joacă diseară cu Napoli pe teren propriu, returul cu Villareal. În tur, pe El Madrigal, a fost 1-0 pentru spanioliFoto Click!

Atentatele şi ameninţările cu bombă din ultima vreme au avut ca ţinte Franţa şi Germania, dar celula teroristă care le-a comis îşi are cartierul general în Belgia.

UEFA a decis însă ca FC Brugges – Napoli, meci programat diseară, de la 22.05, în grupele Ligii Europa, să se dispute conform planului, dar primarul oraşului vrea ca partida să se joace fără spectatori. Totuşi, frica există, iar noi avem şapte români implicaţi în această bătălie. Vlad Chiricheş e anunţat titular în apărarea italienilor şi joacă cu teama în sân ca să nu se întâmple ceva la hotel sau în drum spre stadion. Acelaşi gând îl au şi membrii brigăzii de arbitri 100% românească ce va oficia partida. Asta pentru că Marius Avram va fi la centru, Valentin Avram şi Miklos Istvan Nagy îl vor ajuta de la cele două tuşe, Istvan Kovacs şi Radu Petrescu vor fi cei doi adiţionali, iar Sebastian Gheorghe, arbitru de rezervă. Cu toţii speră totuşi să n-aibă parte de vreo catastrofă.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
Ucraineni la periferia Liman FOTO Twitter
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg