Ronaldo îi duce pe portughezi în semifinale!

22 iunie 2012
image
Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al partidei

C─âpitanul portughez a fost MVP-ul meciului ┼či pe final munca sa a dat roade. A tras opt ┼čuturi, dou─â dintre ele ├«n bar─â, ┼či a pus capul la centrarea lui Moutinho, faz─â ce a stabilit c├ó┼čtig─âtoarea.

Jocul a fost ├«n mare parte un duel ├«ntre cei doi lideri din teren. Portarul Cech ┼či Ronaldo. L-a bombardat ├«nc─â de la ├«nceput, de la trei metri, dar mingea a lovit bara.

Apoi a urmat o semifoarfec─â ┼či o lovitur─â liber─â, plus o bar─â dup─â o curs─â ├«n vitez─â dup─â metoda aplicat─â cu succes la Real Madrid. A fost doar prima parte, ├«ns─â a doua a fost dup─â acela┼či tipar.

Starul lusitanilor o ia de la cap─ât ┼či goalkepeerul scoate tot. Doar p├ón─â ├«n minutul 80, c├ónd vedeta portughezilor l-a ├«nvins. Ronaldo a fost cel mai bun de pe teren, toat─â echipa a jucat pentru el, iar el a evoluat pentru a ar─âta c─â merit─â Balonul de Aur, mai ales c─â are un r─âzboi personal cu rivalul din campionat, Messi.

Ca o asem─ânare, cele dou─â combatante de asear─â au urmat acela┼či traseu p├ón─â la un moment dat: ├«n grupe, pierduser─â primul meci, dup─â care au venit dou─â victorii consecutive pentru fiecare ┼či calificarea ├«n sferturi. Acum, una dintre ele trebuia s─â se opreasc─â.

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png