Rușine istorică pentru Dinamo: 1-4 cu Sepsi și cea mai slabă apărare din Liga 1

Ultima actualizare:

    Dinamo a pierdut clar la Sfântu GheorgheFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a pierdut clar la Sfântu GheorgheFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a suferit o înfrângere umilitoare la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi s-a impus cu scorul de 4-1. În urma acestui rezultat, dinamoviștii devin echipa cu cele mai multe goluri primite în 14 etape în actuala ediție a Ligii 1: 34!

Dinamo a mers cu speranțe mari la Sfântu Gheorghe, unde întâlneau o echipă care nu mai câștigase din prima etapă. Numai că așteptările nu joacă, iar dinamoviștii se pare că au doar fotbaliști de duzină și un antrenor care nu mai știe să găsească drumul spre victorie. Drept urmare, Sepsi s-a impus cu 4-1, aruncându-i pe ”câini” în cea mai gravă criză din istoria clubului.

La finalul întâlnirii, antrenorul dinamoviștilor, Mircea Rednic, a declarat: “Supărare. Am luat două goluri cu mare uşurinţă, am revenit, am înscris, am avut o ocazie foarte mare la 2-0, iar ideal ar fi fost să intrăm cu 2-2 la cabine. Golul patru nu mai contează, noi am insistat şi am făcut greşeli mari. Jucătorii de calitate au făcut diferenţa astăzi. E normal să apară erori la noi, uitaţi ce jucători am avut pe bancă. Jucătorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar pe final cad fizic. E greu când nu ai soluţii. Ei au avut şi asta a făcut diferenţa. Nu sunt disperat, situaţia ştiam că aşa e. A fost lipsă de concentrare, de experienţă. Dar au fost şi momente bune. Am încredere. Sorescu trebuie să se gândescă foarte bine. Dacă nu te implici şi doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa naţională şi nu ştiu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproş. Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă. Suporterii să aibă încredere, răbdare, pentru că sunt aceiaşi jucători. Calitatea jocului a crescut. Trebuie să continuăm să muncim, să ne antrenăm. Nu este nimic pierdut”, a spus Rednic la posturile care transmit Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net