S-a mai dus o calificare! Scandal la naţionala de tineret

Ultima actualizare:

    Cristi Dulca
Cristi Dulca

Naţionala de tineret a României, antrenată de Cristi Dulca, a pierdut orice şansă de calificare la Campionatul European Under 21 programat în 2017.

Ieri, în Danemarca, tinerii tricolori aveau nevoie de victorie pentru a spera în continuare la turneul final, însă România a cedat categoric (1-3), după ce nordicii au condus la pauză cu 3-0. Unicul gol al formaţiei noastre a fost marcat de Miron în minutul 68.

Astfel, naţionala de tineret continuă seria negativă în preliminariile Europeanului. Singura dată când România a fost prezentă la Euro s-a întâmplat în 1998, însă din postura de ţară organizatoare.

Ca şi cum eşecul echipei lui Cristi Dulca nu era de-ajuns, după meciul din Danemarca au apărut informaţii conform cărora selecţionerul ar fi pierdut vestiarul. Mai exact, se pare că stelistul Florin Tănase s-a dat accidentat tocmai pentru a nu evolua în Danemarca, iar dinamoviştii Rotariu şi Brănescu s-ar fi declarat nemulţumiţi de statutul de rezerve.

Echipa României din meciul cu Danemarca: Cojocaru - Hodorogea, Ţîru, Miron, Olteanu - Nedelcearu (Marin 46') - Păun, Popescu, Bumba (Rotariu 68') - Ioniţă, Tudorie (Popa 79')

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net