S-a mai dus o calificare! Scandal la naţionala de tineret

image
Cristi Dulca

Naţionala de tineret a României, antrenată de Cristi Dulca, a pierdut orice şansă de calificare la Campionatul European Under 21 programat în 2017.

Ieri, în Danemarca, tinerii tricolori aveau nevoie de victorie pentru a spera în continuare la turneul final, însă România a cedat categoric (1-3), după ce nordicii au condus la pauză cu 3-0. Unicul gol al formaţiei noastre a fost marcat de Miron în minutul 68.

Astfel, naţionala de tineret continuă seria negativă în preliminariile Europeanului. Singura dată când România a fost prezentă la Euro s-a întâmplat în 1998, însă din postura de ţară organizatoare.

Ca şi cum eşecul echipei lui Cristi Dulca nu era de-ajuns, după meciul din Danemarca au apărut informaţii conform cărora selecţionerul ar fi pierdut vestiarul. Mai exact, se pare că stelistul Florin Tănase s-a dat accidentat tocmai pentru a nu evolua în Danemarca, iar dinamoviştii Rotariu şi Brănescu s-ar fi declarat nemulţumiţi de statutul de rezerve.

Echipa României din meciul cu Danemarca: Cojocaru - Hodorogea, Ţîru, Miron, Olteanu - Nedelcearu (Marin 46') - Păun, Popescu, Bumba (Rotariu 68') - Ioniţă, Tudorie (Popa 79')

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Șefa de promoție de la Silvicultură, Alexandra Staicu, muncește în Germania FOTO forestmania.ro
Camera Deputatilor vot FOTO Inquam Photos
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg