S-a stins de dorul fiului! Tatăl lui Emiliano Sala a murit în urma unui infarct

Ultima actualizare:

    Tatăl lui Emiliano Sala a decedatFoto: Getty
Tatăl lui Emiliano Sala a decedatFoto: Getty

Horacio Sala, tatăl fotbalistului care a decedat în urmă cu trei luni în tragicul accident de avion din Canalul Mânecii, a murit joi, 25 aprilie, în urmă unui infarct.

Emiliano Sala a decedat pe 21 ianuarie, după ce avionul de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare, deasupra Canalului Mânecii. Sala revenea din Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, atunci când s-a petrecut tragicul accident. Epava avionului a fost descoperită, în cele din urmă, în Canalul Mânecii, iar cadavrul găsit a fost identificat, pe 8 februarie, ca aparţinând sportivului argentinian.

După doar câteva luni, tatăl acestuia s-a stins din viață, mai exact pe 25 aprilie, după ce a suferit un infarct, conform adevărul.ro.„2019 nu se opreşte în a ne şoca cu astfel de veşti. La ora 5, în această dimineaţă, doamna, soţia dânsului, m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii erau acolo, dar când am ajuns la ei acasă, deja murise“, a declarat un Julio Muller, un politician argentinian, potrivit sursei citate.

Cauzele morții lui Emiliano Sala, dezvăluite de autopsie 

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic, în timp ce aeronava în care se aflau el și pilotul, cu destinația Cardiff, s-a prăbușit în Canalul Mânecii. După ce a fost dat dispărut, forțele de ordine i-au găsit și recuperat trupul neînsuflețit din epava avionului, după care acesta a fost supus unei autopsii.

Din primele investigații, se pare că aeronava de mici dimensiuni în care se aflau doar Emiliano Sala și un pilot s-a prăbușit în Canalul Mânecii din cauza gheții acumulate pe aripi. Inițial s-a considerat că fotbalistul argentinian a murit înecat în urma impactului cu apa, însă autopsia a dezvăluit cauzele reale ale morții lui Sala.

Rezultatele autopsiei au arătat că Emiliano Sala a murit din cauza rănilor la cap şi piept. Potrivit presei britanice, citate de news.ro, rezultatele autopsiei au arătat că argentinianul nu a murit înecat, ci ca urmare a rănilor suferite după prăbuşirea avionului.

Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice a precizat că un raport definitiv privind cauzele accidentului va fi publicat în următoarele şase luni, însă un raport preliminar va apărea în decurs de două săptămâni.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net