S-a trezit din comă şi a întrebat de fiul său!


    Fabrice Muamba (23 de ani) a suferit un infarct pe teren  şi timp de 48 de ore  a fost în stare critică
Fabrice Muamba (23 de ani) a suferit un infarct pe teren şi timp de 48 de ore a fost în stare critică

După infarctul suferit sâmbătă pe teren la meciul Tottenham – Bolton, Muamba a fost incapabil să comunice cu apropiaţii timp de 48 de ore.

Miracolul aşteptat de toţi iubitorii fotbalului şi nu numai s-a produs luni seară. În momentul în care a ieşit din comă, jucătorul de 23 de ani al echipei Bolton o avea lângă el pe logodnica sa, Shauna Magunda, pe care a recunoscut-o imediat.

„Unde e Josh?" au fost primele cuvinte ale lui Fabrice, gândul său zburând către fiul de trei ani, Joshua. Încântată de faptul că viitorul său soţ înviase din morţi, Shauna şi-a exprimat fericirea pe Twitter: "Toate rugăciunile voastre au avut efect. Vă mulţumesc tuturor. Dumnezeu fie lăudat!" Într-adevăr, Fabrice Muamba făcuse primii şi cei mai importanţi paşi pentru a se repune pe picioare, mai exact a reuşit să-şi mişte membrele şi a comunicat cu cei care i-au fost în preajmă.

„A vorbit cu mine în engleză şi în franceză", a confirmat ghanezul Michael Essien de la Chelsea, unul dintre prietenii lui Muamba.

Are creierul în pericol

Nu se ştie încă ce efecte secundare asupra creierului vor avea numeroasele acţiuni de resuscitare la care a fost supus fotbalistul. În primele ore după infarct, creierul lui Fabrice a fost lipsit în totalitate de oxigen aproape zece minute.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg