Scandal de rasism în curtea lui Reghe


    Muniru ar putea părăsi  FCSB la varăFoto: sportpictures.eu
Muniru ar putea părăsi FCSB la varăFoto: sportpictures.eu

S-a aflat motivul pentru care Sulley Muniru n-a evoluat joi, în victoria clară (3-0) obţinută de FCSB în faţa campioanei Astra. Astfel, se pare că mijlocaşul ghanez a fost pedepsit de Laurenţiu Reghecampf după un conflict intern care a depăşit limitele bunului simţ.

Dat ca accidentat cu câteva ore înainte de confruntarea cu Astra, Muniru a fost totuşi în tribune, dar n-a dat semne că ar suferi de ceva. Adevăratul motiv a fost dezvăluit de unele surse din cadrul clubului FCSB, care au scos la iveală o ceartă ca la uşa cortului între Muniru şi Florin Tănase. La o miuţă, cei doi au avut mai multe contre dure, iar atacantul venit de la Viitorul a apelat inclusiv la jigniri rasiste, gen „maimuţă”.

Cum nu se ştie exact cine a fost principalul vinovat, Reghecampf a preferat să-l scoată din lot pe Muniru, asta şi pentru că postul său era acoperit de brazilianul Boldrin. Rămâne de văzut dacă Muniru va reveni astăzi alături de coechipieri în partida cu Craiova. În caz contrar, ghanezul îşi poate face bagajele.

Ovidiu Popescu poate pleca în Anglia


    Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Unul dintre cei mai buni jucători al formaţiei FCSB din acest sezon, Ovidiu Popescu, este aproape de un transfer în Anglia. Conform digisport.ro, Southampton e gata să ofere o sumă de 10 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile românului. La echipa din Premier League mai este legitimat un român, Florin Gardoş, transferat, de asemenea, de la formaţia lui Gigi Becali.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg