Scandal la Cluj, după CFR-Sepsi. Neagoe: ”Tuşierul s-a speriat, săracul, nu ştia pe unde să fugă să le dea golul”

Ultima actualizare:

    Eugen Neagoe Foto: Click!
Eugen Neagoe Foto: Click!

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, este convins că primul gol marcat de CFR Cluj nu a fost corect validat.

CFR Cluj a învins pe teren propriu, 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei. În urma acestui rezultat, clujenii s-au distanţat în fruntea clasamentului la cinci puncte de ocupanta locului secund, FCSB.

La faza primului gol, Djokovici a şutat din marginea careului, Niczuly a respins în faţă, Omrani a trimis mingea către poartă, iar porarul oaspeţilor a prins-o. Asistentul Valentin Avram a semnalizat gol, considerând că Niczuly a prins mingea dincolo de linia porţii. Centralul Andrei Chivulete a validat golul, iar oaspeţii au protestat vehment la această fază, Fulop primind un cartonaş galben.

"Nu am venit la plimbare. Chiar dacă CFR este pe primul loc, cred că le-am pus destule probleme, i-am chinuit destul de mult. Nu cred că au avut nici măcar un şut până la acea fază, controversată din punctul meu de vedere. Tuşierul, săracul, s-a speriat, nu ştia pe unde să fugă să dea golul. Trecea timpul şi nu ajungeau la poartă. Nu am făcut un joc rău, am avut chiar momente foarte bune, când am ţinut de minge, am pasat şi dacă eram puţin mai responsabili pe fazele bune de atac şi de contraatac pe care le-am avut, mai inspiraţi la ultima pasă, cred că puteam să plecăm neînvinşi de aici. Dacă vorbim puţin de arbitraj, nu înseamnă cu suntem şi fraieri, vedem şi noi, ne dăm seama foarte repde, am jucat fotbal, nu suntem veniţi, aşa, căzuţi... E logic, se vede, e ceva clar (n.r. - că unele echipe sunt avantajate de arbitri). Am emoţii mari (n.r. - cu Dinamo). Toată lumea vorbeşte că Dinamo trebuie să ajungă în play-off. Vă daţi seama ce şanse avem şi cu Dinamo. Dacă nu o să poată marca ei, o să fie puţin împinşi, aşa. Ce, astăzi nu se întâmpla la fel, dacă nu le acorda acel gol? Sepsi va arăta mult mai bine şi, începând din februarie, va fi altă echipă. Asta nu înseamnă neapărat să dau afară jucători, dar cu singuranţă ne trebuie jucători valoroşi pentru a ne întări. Eu mi-aş dor să ia Universitatea Craiova campionatul, dar nu ştiu dacă se va putea, dacă vor putea să-l ia", a declarat Neagoe la Digi Sport. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net