Scandalul blaturilor. Dumitru Tudor: „Prodanca e o perversă. Nici 10 bărbaţi nu-i fac faţă!”


    Ana Maria Prodan. (Foto: Click!)
Ana Maria Prodan. (Foto: Click!)

Scandalul blaturilor continuă! Impresarul o atacă din nou pe Ana Maria Prodan, despre care spune că „nici zece bărbaţi nu-i fac faţă la cât de perversă e".

După ce impresarul Dumitru Tudor acuzase practicile cuplului Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan, despre care a spus că se ocupau cu trucarea meciurilor în Liga a II-a pe când erau la Snagov, Anamaria a reacţionat.

„Dumitru Tudor trebuie să dovedească toată acuzaţiile pe care le-a făcut la adresa mea şi a soţului meu. De acum se va ocupa avocatul meu de tot", a spus managerul general al Concordiei. "Am crezut că-mi este prieten. L-am primit la mine în casă şi i-am dat şi o maşină cu care să circule", a adăugat Anamaria.

Dumitru Tudor, poreclit „Ciorbă", nu s-a lăsat nici el mai prejos. „N-am avut nevoie de banii Prodancei. Dacă ea nu termină cu scandalul, o să spun lucruri care o să o facă de râs în faţa copiilor ei. Mai bine ca mine n-o cunoaşte nimeni, nici 10 bărbaţi nu-i ţin piept la cât de perversă e. Vă spun eu cum a devenit ea impresar: mi l-a furat pe Iordache şi a fugit cu el în Cipru, unde a stat 3 luni închisă cu el în camera de hotel", a declarat plin de nervi impresarul.

„Ciorbă" a continuat: „Dacă nu termină, prima oară când mă întâlnesc cu ea o calc în picioare bărbăteşte, că tot se dă ea bărbat. Mi-a dat ţeapă de 8.000 de euro la transferul lui Chavez la Oţelul".

"Pe vremea când evoluam la Dinamo Bucureşti, Dumitru Tudor m-a contactat şi mi-a promis că dacă semnez cu el îmi găseşte un contract în străinătate. Timpul a trecut şi "Ciorbă" nu m-a ajutat cu nimic. Atunci a apărut Ana Maria Prodan în lumea fotbalului. În urma unei discuţii cu domnia sa, m-a asigurat că mă va ajuta să plec în străinătate. În câteva săptămâni m-a anunţat că vom pleca în Rusia, în super ligă, la Sinick Yaroslav. Am semnat în Rusia, unde m-am simţit foarte bine. Colaborarea mea cu impresarul Ana Maria Prodan s-a desfăşurat pe ani de zile: m-a transferat la FC Argeş, la Alki, în Cipru, la AEL Limasol, în Cipru, la Rapid Bucureşti, la Kazar Lankaran şi FC Mioveni. Colaborarea mea cu doamna Ana Maria Prodan a fost strict profesională şi îl rog pe Dumitru Tutdor să nu-mi folosească numele în asemenea mizerii", a spus Iordache pentru Prosport.

Click vă prezintă dovada prin care Dumitru Tudor nu avea voie să reprezinte interesele fotbalistului Daniel Chavez în relaţia cu Oţelul Galaţi

simeon stalpnicul png
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg