Se anunţă criză la Astra

image
Fotbali┼čtii Astrei au fost la 10 minute de calificarea ├«n grupele Ligii EuropaFoto: Mediafax

La finalul jocului cu AZ Alkmaar, tehnicianul Astrei, Marius ┼×umudic─â, a dezv─âluit c─â echipa sa va fi lovit─â de mari probleme financiare, suma garantat─â de UEFA, peste trei milioane de euro, echipelor ajunse ├«n grupe ar fi avut efectul de a stopa aceste necazuri.

ÔÇťLa ce probleme sunt, juc─âtorii Astrei sunt eroi. Calificarea rezolva probleme financiare mari, e o pierdere mare pentru noiÔÇŁ, a spus ┼×umudic─â. Situa┼ú┼čia Astrei a fost dezvoltat─â de pre┼čedintele FRF, R─âzvan Burleanu. Acesta a tras un semnal de alarm─â ├«n privin┼úa viitorului echipei, preciz├ónd c─â ar fi fost o minune dac─â s-ar fi calificat ├«n grupele Ligii Europa.

ÔÇťEu zic c─â este mai mult dec├ót ├«ngrijor─âtor c─â nu avem nicio forma┼úie ├«n competi┼úiile europene. Am fost surprins pe de o parte, pentru c─â Astra pornea cu prima ┼čans─â. Dar rezultatul din Olanda scoate la suprafa┼ú─â mai multe probleme, inclusiv financiare, care sunt la Astra. Prin urmare ar fi fost o minune o calificare, adic─â o dorin┼ú─â foarte mare a juc─âtorilor s─â treac─â peste toate acele probleme. De aceea cred c─â putem s─â vorbim de o criz─â. Este o situa┼úie dificil─â, dar ├«n acela┼či timp toate aceste probleme care apar trebuie asumate ┼či s─â te apuci de munc─â. Iar munca trebuie s─â mearg─â ├«n trei direc┼úii, una se refer─â la zona de management a cluburilor, a doua la zona de copii ┼či juniori iar al treilea lucru infrastructura fotbalistic─â. Cam acesta este momentul care ar trebui s─â ne dea de g├óndit ┼či s─â ne apuc─âm de munc─âÔÇŁ, a afirmat Burleanu.

┬źS─â nu mire pe cineva dac─â dispare echipa┬╗

image
Daniel Is─âil─â

Fost antrenor la Astra, acum secund la na┼úional─â, Daniel Is─âil─â a venit cu un scenariu ┼či mai sumbru. ÔÇťDac─â ar disp─ârea nu ┼čtiu dac─â ar mira pe cineva. Ar fi p─âcat ├«ns─â pentru c─â ├«n ultimii ani Astra este un club important ├«n Rom├ónia. Dar ┼či ├«n Europa. Suntem pu┼úini ├«ngrijora┼úi, dar la c├óte probleme am avut ce mai conteaz─â ├«nc─â o surpriz─â nepl─âcut─â? Ne a┼čteptam ca m─âcar una dintre echipe s─â ajung─â ├«n grupele Ligii EuropaÔÇŁ, a afirmat Is─âil─â.

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg
marian iancu jpeg
mircea rednic dinamo jpeg