Se pune la cale noul Rapid. Click! vă prezintă planul viitoarei echipe din Giuleşti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rapid n-a primit licenţa şi este retrogradată oficial în Liga a II-a, dar pentru feroviari urmează clipe şi mai negre. În septembrie, planul de reorganizare al clubului nu va fi aprobat şi, fără o infuzie masivă de capital, urmează falimentul.

O mână de oameni potenţi financiar şi care au fost tot timpul alături de Rapid, în tribună sau în funcţii de conducere, nu vor lăsa însă Giuleştiul fără fotbal. Virgil Dumitru, patronul firmei de construcţii Comesad, Dan Faţi, patronul papetăriilor Dacris, Nelu Matei, patronul firmei importatoare de vinuri Lerida, Radu Mirea, patronul firmei de telecomunicaţii Arsis, Dan Ostahie, patronul de la Altex şi Costel Muraru, patronul unui lanţ de restaurante din Bucureşti, vor să ducă mai departe numele Rapid. Aceştia au trei variante de atac.

Prima o reprezintă preluarea actualului club de la George Copos. Chiar dacă acesta a anunţat că oferă toate acţiunile gratis, patronul nu e însă de găsit şi suporterii spun că sunt luaţi din nou la mişto. În plus, la această variantă trebuie asumate şi datoriile de milioane de euro, ceea ce pare un lucru inutil de făcut. A doua variantă este de a aştepta intrarea oficială în faliment, dar s-ar pierde un an până la declarare şi unul pentru că noua echipă ar începe din Liga a IV-a.

Ultima variantă, şi cea la care se gândesc aceştia, este de a cumpăra o echipă în Liga a III-a şi de a lua de la AFC Rapid palmaresul, sigla şi culorile. Grupul, la care se vor adăuga şi alţi iubitori ai Rapidului, va avea o primă discuţie chiar azi.

Marian Rada nu mai are speranţe de salvare

simeon stalpnicul png

Steaua a jucat cu echipa a doua în partida cu Viitorul, pierzând cu 5-2, şi mulţi au spus că acest lucru s-a pus la cale intenţionat, pentru salva formaţia lui Hagi. Antrenorul Rapidului a spus că, în consecinţă, va face la fel la Piatra Neamţ, în ultima etapă, pentru a se salva Ceahlăul. "Vreau să bag echipa de juniori de 16 ani să văd cum se descurcă. E vreo problemă? Asta e strategia clubului", a spus Rada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net