Selecționerul Ungariei i-a învrăjbit pe Lucescu și Iordănescu

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu se ceartă pe o temă imaginarăFOTOGRAFII: EPA/ Mediafax
Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu se ceartă pe o temă imaginarăFOTOGRAFII: EPA/ Mediafax

Antrenorul italian al Ungariei, Marco Rossi, a stârnit fără să vrea gâlceava între doi dintre cei mai importanți antrenori ai fotbalului românesc: Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu.

După ce Lucescu a spus despre fostul său elev de la Brescia, Rossi, că ”mi-ar plăcea să-l văd într-o zi la naţionala României”, Anghel Iordănescu a sărit ca ars la Digi Sport: ”Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reusi să facă cu naționala? A mai făcut o greșeală atunci când a fost adus Daum. Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere, FRF i-a avut pe Gică Hagi, pe Petrescu.. faptul că ne permitem să ținem antrenori de valoare pe tușă, pe bancă, zic eu că este prea mult. Nu este normal”, a declarat Anghel Iordănescu.

Nici ”Il Luce”, care ieri a plecat spre Kiev pentru începerea pregătirii cu Dinamo, nu a rămas dator: ”Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie. Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit”, a declarat Lucescu pe aeroport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net