Sepsi devine echipa refuzaţilor

Ultima actualizare:

    Astafei (dreapta)  va fi una dintre piesele  importante de la SepsiFoto: Sportpictures.eu
Astafei (dreapta) va fi una dintre piesele importante de la SepsiFoto: Sportpictures.eu

Covasna are pentru prima dată în istorie echipă de fotbal în primul eşalon, iar maghiarii care deţin şi conduc clubul nu vor să se facă de râs! Astfel, la Sfântu Gheorghe e zarvă mare în această perioadă, şi nu pentru obţinerea autonomiei, ci a cât mai multe semnături de fotbalişti.

Primul care a ajuns la echipa patronată de Dioszegi Laszlo a fost Claudiu Herea, fratele mult mai celebrului Ovidiu Herea. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a jucat anul trecut la Baloteşti, dar cum n-a reuşit promovarea cu ilfovenii a trecut în barca celor care şi-au atins acest scop. Herea a mai evoluat pentru Brăneşti, Viitorul şi Rapid. Apoi, un alt fost giuleştean, Cristian Oros, a semnat şi el cu Sepsi după ce a devenit liber de contract, iar Astra Giurgiu n-a făcut nicio mişcare pentru prelungire. Prima lovitură importantă dată de covăsneni a fost însă înregimentarea lui Victoraş Astafei, care n-a rezistat în Malaezia decât şase luni. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 29 de ani trecut pe la Botoşani, Petrolul, Oţelul şi Mediaş s-a întors aproape de casă, el fiind născut la Târgu Mureş. De asemenea, Patrick Petre a fost deturnat de Sepsi din drumul său spre Iaşi, în aceeaşi zi în care s-a reuşit transferul lui Constantin Grecu, fundaş stânga care a mai trecut în carieră pe la Pandurii, Dinamo şi „U” Cluj, şi care a câştigat Cupa României cu Petrolul, în 2013. Majoritatea jucătorilor au fost aduşi pentru un an, cu opţiuni de prelungire în cazul în care echipa se salvează de la retrogradare.

Ardelenii nu se vor opri însă aici, şefii lui Sepsi având planuri mari pentru ultima perioadă din această fereastră de transferuri. ”M-am gândit la Sânmărtean sau la Cernat pentru linia de mijloc, în sezonul următor”, a dezvăluit Dioszegi Laszlo, patronul lui Sepsi. Iar fostului stelist îi surâde ideea! ”Vin după o perioadă în care am nevoie de puţină vacanţă şi după o să văd dacă mai vine ceva. Eu sunt dispus să discut cu oricine”, a spus Sânmărtean.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net