Sepsi, victorie surprinzătoare cu Universitatea Craiova în semifinalele Cupei României

Chiar dacă Universitatea Craiova pornea ca favorită, gazdele de la Sepsi au obținut o victorie mare. Scorul de 2-1 a fost stabilit după golurile marcate de Ştefănescu (min. 14) și Golofca (min. 87), respectiv Andrei Ivan (min. 55).

Bărbuț, în duel cu fostul său coleg, Bancu (FOTO: Sportpictures)
Bărbuț, în duel cu fostul său coleg, Bancu (FOTO: Sportpictures)

Cel mai fericit de acest succes era autorul golului victoriei, Cătălin Golofca. Acesta împlinește joi 32 de ani, așa că și-a făcut cadoul cu o zi mai devreme. ”E o victorie frumosă, am jucat cu o echipă foarte bună, ne-am dăruit, am muncit, am alergat și am câștigat pe final. Nu am mai marcat de mult, chiar mi-am făcut un cadou frumos, pentru că mâine e ziua mea, dar important e că am câștigat și mergem la retur cu șanse mai mari", a spus Golofca la final. Adevărul este că ultimul gol marcat de el data de peste un an de zile, din februarie 2021! Asta deși este atacant.

El a încercat să pună pe seama ghinionului faptul că nu a mai marcat: ”Sunt același fotbalist, doar că nu am mai marcat, asta e singura problemă, am avut ocazii, am avut trac la finalizare, dar sper ca, cu golul ăsta, pe final de campionat și în Cupă, să îmi ajut echipa. Noi veneam după rezultate foarte bine, aveam încredere azi în noi, știam că Craiova era echipă foarte bună, cu multă calitate, ne-au pus probleme, dar am crezut în noi și am reușit să câștigăm pe final”, a mai spus Golofca la Digi Sport.

Antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, era, la rândul lui, foarte fericit după ce și-a învins fosta echipă: ”E o bucurie mare să câștigi un meci împotriva Craiovei, o echipă foarte, foarte bună. Băieții au făcut un meci extraordinar, chiar dacă ne-au lipsit jucători am făcut un meci foarte bun. O echipă care are dăruire și atitudinea potrivite. Am jucat, am avut ocazii în prima repriză, nu doar golul. Pot doar să-i felicit. E prima manșă, am câștigat, sunt foarte mulțumit, mai ales că ei au plecat cu prima șansă, având în vedere cum arată echipa”, a spus Cristiano Bergodi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net