Sergio Ramos: ”Lumea vrea să destabilizeze echipa Real Madrid”

Ultima actualizare:

    Sergio Ramos
Sergio Ramos

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat că acuzaţiile de evaziune fiscală vizând mai mulţi jucători, între care şi starul Cristiano Ronaldo, sunt destinate pentru a destabiliza gruparea sa.

Sergio Ramos a asigurat însă că aceste acuzaţii nu vor afecta echipa, care joacă, miercuri, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund.

"Fără îndoială se încearcă destabilizarea grupului în momentul în care suntem la cel mai bun nivel. Dar nu cred că se va reuşi. Sunt chestiuni delicate, dar am încredere în lege, în justiţie, iar aceasta trebuie să ia decizii. Este un subiect puţin stânjenitor, dar cred că nu ar trebui să afecteze vreun jucător sau echipa. Este o chestiune delicată dar nu ne va afecta randamentul", a spus Ramos, conform presei spaniole.

Ramos a asigurat că nu este vizat de aceste acuzaţii: "Sunt liniştit, toată viaţa am declarat ce am câştigat".

Football Leaks este ancheta mai multor publicaţii grupate în reţeaua European Investigative Collaborations. Acestea au avut acces la 18,6 milioane de documente oficiale, prin care se arată că agentul portughez de jucători Jorge Mendes a pus în practică un sistem offshore de evaziune fiscală de o amploare uriaşă, pentru şapte vedete pe care le reprezintă, printre care fotbalistul Critiano Ronaldo şi antrenorul Jose Mourinho.

Azi, ancheta jurnalistică a dezvăluit că şi alţi jucători de la Real Madrid, Luka Modrici, Pepe şi Fabio Coentrao, au beneficiat de încasarea unor venituri din drepturi de imagine pe firme offshore. Potrivit publicaţiei portugheze Expresso, Pepe şi Fabio Coentrao, reprezentaţi şi ei de Jorge Mendez, au ascuns de fisc în total 7 milioane de euro venituri, prin firme din Insulele Virgine Britanice, respectiv Panama.

La rândul său, Modrici a cedat drepturile de imagine unei firme deschise în Luxemburg, controlată de soţia sa, Vanja, şi având numele fiului său, Ivano, a arătat  El Mundo. Astfel, croatul a plătit impozite de 1 la sută în Luxemburg, în loc de 51 la sută în Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net