Seydou Doumbia, eroul ruşilor, refuzat de Rapid!

Ultima actualizare:

    10 goluri a înscris  atacantul ivorian  în Liga Campionilor  pentru ŢSKA, cinci  contra lui City Foto: AP
10 goluri a înscris atacantul ivorian în Liga Campionilor pentru ŢSKA, cinci contra lui City Foto: AP

ŢSKA Moscova a reintrat în cărţile calificării în optimile Ligii Campionilor, cu un succes istoric pe terenul lui Manchester City, scor 2-1. Victoria i se datorează atacantului ivorian Seydou Doumbia.

Doumbia a fost ridicat în slăvi de ai săi după „dubla” izbutită pe arena „City of Manchester”.  Un gol cu capul în startul jocului şi o finalizare la colţul scurt, în minutul 34, l-au transformat pe Doumbia în „erou”. Există totuşi un om care nu a văzut sau nu a vrut să vadă calităţile acestui fotbalist – Mircea Rednic. În urmă cu şase ani, Doumbia a fost ajuns în România din Japonia şi a dat probe la Rapid. Se întâmpla în ianuarie 2008. Aşadar, giuleştenii aveau în curte „o bijuterie de fotbalist”, care, din păcate, a rămas neexploatată.

Florin Motroc, antrenorul echipei secunde a Rapidului la acea vreme îşi aminteşte: „A stat cu mine la ProRapid timp de o săptămână. Mi-a plăcut de el, se vedea că are foame de performanţă. Juca al doilea vârf, ca şi acum. Avea calităţi, ca dovadă că a ajuns la un alt nivel”.

Şi atunci, unde s-a împotmolit transferul? La zgârcenia proverbială a lui Copos sau la antrenorul Mircea Rednic? „Ştiu că venea pe bani puţini. Eu i-am făcut un raport favorabil, am informat clubul despre ce am văzut la el, normal că Rednic decidea mai departe”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net